Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #48 o Slyovi a Star Wars


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak probíhají rozhovory o Expendables, co bude dělat s penězi George Lucas a jak to sakra je s tím Počátkem.  

Ani záplavy výplach nezastaví

Bordel týdne

O tom co je, co byla a co bude realita v Počátku, se už napsalo a namluvilo hodně. Snad každý má nějakou teorii a pravdu zná snad jen Christoper Nolan. Pokud tedy není cynik, který napsal scénář v marihuanovém opojení a sám netuší, která bije. Každopádně i herci se několikrát přiznali, že v tom mají celkem zmatek. A nejen oni.

Miliardář týdne

Upřímně – nedokážu si představit, že bych byl tak strašně bohatý, že bych byl ochotný dát polovinu svých peněz někomu jinému. Prostě ne. Možná jedině po smrti a i tak bych si to nejspíš rozmýšlel. Bill Gates a Warren Buffet se ale rozhodli být za lidumily alespoň po smrti (Gates nejspíš nechce kvůli Windowsům do pekla), a tak dali dohromady čtyřicítku miliardářů, kteří nezávazně slíbili, že až se odeberou na věčnost, minimálně polovina z jejich majetku půjde na charitu. A ukecali i George Lucase. A pokud to Lucas myslí vážně a opravdu chce po smrti prospět světu, měl by urychleně začít pracovat na nové Star Wars trilogii a vydělat pár dalších miliard. Peněz pro chudé totiž není nikdy dost.

Téměřcasting týdne

A u George Lucase ještě chvilku zůstaneme. Star Wars jsou sága, která nemá ve světě filmu obdoby a není divu, že i více než třicet let od prvního, respektive čtvrtého, filmu se objevují informace, o kterých do té doby fandové nevěděli. Třeba o tom, kdo si měl zahrát Hana Sola, jenž je objektivně mnohem víc cool než Luke Skywalker a všichni ho máme radši. Harrison Ford si vybojoval roli, o kterou stáli například Nick Nolte, Christopher Walkern, Robert De Niro, Kurt Russell nebo John Travolta. To jsou obecně známá fakta. Teď se ale Sylvester Stallone přiznal, že to taky zkoušel. V té době ale ještě nebyl venku Rocky, a tak utřel. Ale prý by stejně vypadal v těch kalhotách jako idiot.

Klip týdne

A teď zase konečně něco, na co si můžete kliknout. Eminem vydává nové album a ať už si o jeho muzice myslíte cokoliv, fakt, že je to hvězda, je nepopiratelný. Je to dokonce taková hvězda, že si může do svého klipu sehnat, koho si zamane. Megan Fox má sice po Transformerech utrum, ale tady jí to docela sekne a bývalý hobit Dominic Monaghan naznačuje Hollywoodu, že by pro něj měl najít nějakou trochu ostřejší roli.

Geekovina týdne

Vánoce jsou sice ještě zatraceně daleko, pokud ale patříte mezi lidi, kteří nakupují dárky průběžně a máte v rodině nějakého filmového fanouška nebo milovníka sci-fi, začněte hledat peněženku. Mech z Districtu 9 totiž nejspíš urazí málokoho.

Projekt týdne

Facebook je otravný žrout času, díky kterému můžete světu dobrovolně vykecat ty nejosobnější informace a ještě vás to bude bavit. A tak o tom David Fincher točí film Social Network. Paradox až na půdu. A přitom takový Youtube, na kterém jsou videa roztomilých tančících dětí, smějících se miminek, kýchajících pand, kočiček hrajících na piáno a lidí, kteří mluví do kamery o svém životě a myslí si, že to někoho zajímá, se filmové adaptace nedočká. Tedy zatím.

Interview týdne

Premiéra potenciální „matky všech akčních filmů“ Expendables: Postradatelní se blíží a scénárista, režisér a hlavní hvězda Sylvester Stallone poskytuje jeden rozhovor za druhým. Někdy ale obyčejné interview nabere trochu jiný směr, než se očekávalo. Ještěže se dnes vyrábějí raketomety, které si člověk může schovat v baťohu. 

Fanda týdne

Nathan Fillion je zvyklý na zájem novinářů i fanoušků. Ti první ho mají rádi kvůli seriálu Castle, ti druzí ho milují kvůli Firefly. Není ale výjimkou, že se objeví i kombinace obojího, nikdo totiž neříká, že novinář nemůže být fanoušek. Bob Stencil má svou práci evidentně rád a rozhovor si užívá víc než herecká hvězda, jsou však hranice, za které by profesionální žurnalista jít neměl.

Plakáty týdne

No a teď něco jen pro oči. Olly Moss je sice hodně osobitý malíř, jeho filmové plakáty však stojí za to vidět. Osobně u mě vítězí Rocky a Blues Brothers, ale parádní jsou naprosto všechny kousky.

Duel týdne

Ve večerníčkovském duelu to bylo celkem napínavé, ale nakonec s patnácti hlasy zvítězili Pat a Mat. Králící z klobouku měli hlasů jedenáct.

Tentokrát to zkusíme trochu vážněji. O problémech Mela Gibsona se už napsalo dost a my se v nich dál pitvat nebudeme. Otázka pro vás je jednoduchá – chcete, aby se Mel Gibson vrátil do kin, nebo bude jemu i nám lépe, když se na všechno vykašle a bude si užívat svých milionů? Do předmětu u odpovídání prosím pište jen ANO nebo NE.

 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace