Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Man vs. lovec židů?


ikona
KarelR
spider-manspider-man 4
Peter Parker si to rozdá s Lizardem a jeho německým přízvukem? 

Reboot Spider-Mana nás čeká až v červenci 2012, takže mají pánové od Sony dost času na to, aby si do něj navymýšleli první poslední. Nápad s návratem do středoškolských lavic vzal sice za své ve chvíli, kdy se novým Peterem Parkerem stal sedmadvacetiletý Andrew Garfield, nikoho ale ještě pořád neopustila myšlenka nacpat do filmu přerostlou digitální ještěrku.

Správně, vytáhnutí Lizarda je čím dál tím reálnější hrozba, získat pro roli dr. Curta Connorse nějakého solidního herce ale vůbec není legrace. Dylan Baker, který si ho zahrál v Raimiho trilogii, je dávno ze hry, původně lanařený Michael Fassbender dal přednost novým X-Menům, a tak se musí hledat dál. A proč se u toho namáhat, že? Nejnovějším castingovým přáním producentů je prý Christoph Waltz, Tarantinův oscarový objev z Hanebných Panchartů.

Představit si plukovníka Landu jako Spideyho protivníka není nijak zásadní problém, jestli ale takovou roli vezme není vůbec jisté. Waltz jednak nevypadá jako člověk, který by se nadšeně vrhnul do hraní veleještěra v letním blockbusteru, a druhak bychom se jeho padouchů mohli rychle přesytit. Na konci letoška si totiž střihne mafiánského bosse v Green Hornetovi, příští rok se promění v kardinála Richelieu v Andersonových Třech mušketýrech 3D, a čeká ho také zvrácený cirkusák v dramatu Water for Elephants, v němž se bude s Robertem Pattinsonem rvát o Reese Witherspoon. Brzy by tak mohl na plátně terorizovat víc dobráků než Mark Strong, a kdo ví, kolikrát by se mu to dařilo se ctí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace