Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přes mrtvoly k Oscarům?


ikona
Mr. Hlad
bradley cooperrobert de niro
Po Pařbě ve Vegas a A-Teamu to Bradley Cooper zkouší vážněji 

Robert De Niro je hollywoodskou stálicí, Bradley Cooper zase čerstvou hvězdou, která se snaží udržet se na výsluní. A zatím jí to jde. Teď ti dva spojí síly. A to rovnou dvakrát.

Sci-fi thriller The Dark Fields už jsme na MovieZone proprali několikrát. Cooper v něm bude testovat experimentální drogu a když začne pátrat po jejím původu, zjistí, že mu po krku jde banda zabijáků. Vedle Roberta De Nira by se ale objeví i v trochu jiném žánru. Společně by si totiž měli zahrát v The Honeymoon with Harry. Cooper se tu objeví v roli bývalého děvkaře a chlapíka, co měl dlouhodobý vztah maximálně s flaškou Jacka Danielse, ale zamiloval se a usadil se. Otec jeho nastávající z toho neměl radost, ale nic nezmohl. Když však Cooperova budoucí žena náhle zemře, zjistí ti dva, že by si mohli vzájemně pomoci vyškrábat se ze dna zpátky nahoru.

Možná, že to zní až příliš romanticky-nezajímavě, avšak opak je pravdou. The Honemyoon with Harry totiž napíše Paul Haggis, jenž má doma Oscara za Crash a patří mezi nejlepší hollywoodské scénáristy současnosti. A aby toho nebylo málo, za kameru by se mohl postavit Jonathan Demme. Ten sice režíruje poměrně sporadicky, většinou to ale stojí za to a Mlčení jehňátek nebo Philadelphia jsou filmy, které se právem řadí mezi nejlepší kousky všech dob. Máme tu tedy skvělé obsazení, výborného scénáristu i parádního režiséra. Byla by to sakra velká smůla, kdyby z tohohle nebyl dobrý film.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace