Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

96 hodin ve vesmíru


ikona
Mr. Hlad
luc besson
Luc Besson a akce mezi hvězdami 

Luc Besson produkuje béčka, to je známý fakt a nikdo s tím nic neudělá. A snad ani nechce. Občas se mu ale povede trefa do černého a třeba 96 hodin byl jak dobrý film, tak i zatraceně výdělečná věc.

A právě 96 hodin sloužilo Bessonovi jako inspirace pro jeho novinku Lockout. O té jsme psali už před pár měsíci, ale v té době bylo známo jen  to, že půjde o sci-fi odehrávající se v nejmodernější vesmírné věznici. Teď už se ví víc. Hlavním hrdinou má být nespravedlivě obviněný chlapík, který si má odsedět trest za špionáž. Všechno se ale trošku pokazí a v superkriminále se pět stovek nejnebezpečnějších zločinců zmocní nejen vesmírné stanice, ale vezme si i pár rukojmích. Včetně prezidentovy dcery. Pokud ji ale hrdina zachrání, čeká ho amnestie.

Scénář spolu s Bessonem píší James Mather a Stephen St. Leger, kteří budou i režírovat. Před kamerou se objeví Maggie Grace, kterou si Besson vyzkoušel už v právě v 96 hodinách, a Guy Pearce. Na tohohle sympaťáka Hollywood neprávem docela kašle a je to velká škoda, tak snad se mu zadaří ve Francii. Hlavní dvojici doplní ještě Peter Stormare nebo Tom Hollander. Celé to zní sice trochu jako vykrádačka Útěku z New Yorku, ale sranda by to nakonec být mohla.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace