Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hit-Girl vyráží na lov


ikona
Mr. Hlad
chloe moretz
Drsňačka z Kick-Ass nehodlá vyměknout... 

Chloe Moretz patří mezi nejzajímavější hollywoodské tváře bez občanky. Ne jenom kvůli tomu, že byla v Kick-Ass zatraceně cool a stylově odehrála svůj part i v 500 dní se Summer, ale i proto, že si i dál vybírá celkem zajímavé projekty.

Brzy ji uvidíme v remaku upírárny Ať vejde ten pravý s názvem Let Me In nebo v novém filmu Martina Scorseseho Hugo Cabret.  To má být sice pohádka, ale zdá se, že krvavá témata nehodlá Chloe Moretz opustit ani v příštích letech. Objeví se totiž v hlavní roli thrilleru The Rut. Tady si zahraje dívku, která vyrazí se svým taťuldou do lesa na lov, když ale otec beze stopy zmizí, musí využít všech svých loveckých schopností k tomu, aby se dostala zpátky do civilizace a zjistila, co se stalo s jejím tátou.

Na jednu stranu je sice docela šílené, že třináctiletá holka půjde ve stopách Johna Ramba, na tu druhou by to ale zase mohla být celkem sranda. Za kameru ale zasedne Karyn Kusama, což může být celkem zásadní problém. Krom Kathryn Bigelow totiž umí málokterá režisérka natočit akční film a Kusama už jednu šanci dostala. Její Aeon Flux byl však omyl katastrofálních rozměrů a ani rádoby sexy horor Bacha, kouše! se jí moc nepovedl. Doufejme, že se polepší. A pořádně, protože vidět Chloe Moretz zápasit s medvědem může být pod dohledem někoho šikovného hodně velká sranda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace