Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rambo znovu na začátek?


ikona
Mr. Hlad
rambosylvester stallone
Podívá se Rambo zpátky do Vietnamu?  

Některé filmové hrdiny je těžké zabít. Zvlášť v době, kdy se v Hollywoodu remakují a restartují filmy skoro dřív, než se ty původní dostanou do kin. Na některé se ale ani ti nedrzejší producenti neodváží sáhnout bez povolení.

Po čtvrtém Rambovi to vypadalo, že Sylvester Stallone zkusí ještě jednou tohohle vietnamského veterána dostat na plátna kin. Nástřely příběhů o geneticky vyšlechtěných monstrech a o boji o záchranu světa ale příliš nadšení do žil fanoušků nevlily. Sly se místo toho začal soustředit na Postradatelné a na jejich potenciální pokračování a prohlásil, že s pátým Rambem už nepočítá. Teď to ale vypadá, že majitel luku střílející šípy s dynamitem ještě nemusí být úplně mrtvý.

Stallone se totiž nechal na jedné tiskovce slyšet, že by se nebránil rambovskému prequelu. Logicky by si v něm asi nezahrál, i když kdyby to celé bylo pojato jako vzpomínka, tak by se alespoň na chvilku objevit mohl. Děj pětky by se měl podle Slye zaměřit na to, jak válečná traumata ovlivňují myšlení lidí a co mohl Vietnam udělat s mozkem jednoho dřív celkem normálního kluka. Stallone také neznačil, že by se nebránil režii, tak uvidíme, jestli se povede Ramba vrátit alespoň takhle. Jednička byla solidní psychologické peklo a naznačila potenciál charakteru, který pak zadupaly do země čím dál tím akčnější pokračování. Rozhodně by se ale z téhle postavy dalo něco vytáhnout.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace