Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bond a Fincher nenávidí ženy


ikona
Mr. Hlad
daniel craigdavid fincher
Co bude dělat Daniel Craig v mezibondovském období?  

Daniel Craig nikdy nebyl velká hvězda, ale obě dvě Bondovky, které stihl natočit, mu s kariérou pomohly. Bohužel studio MGM má momentálně potíže a agent s povolením zabíjet má utrum.

Craig tak musí hledat jiné scénáře, které by zvýšily jeho hodnotu na hollywoodské burze. A zdá se, že se mu jeden do ruky dostal. Bylo totiž oficiálně oznámeno, že se objeví v hlavní roli americké filmové adaptace knihy Muži, kteří nenávidí ženy. Detektivka spisovatele Stiega Larssona je prý zatraceně zajímavé čtení a stejnojmenný švédský film nedávno ukázal, že příběh o novinářovi, který spojí síly s  mladou hackerkou, aby vypátral, kdo a proč zabil před lety mladou dívku, může bez problémů fungovat i na filmovém plátně.

Obyčejně na americké předělávky nadáváme horem dolem, ale v tomhle případě je na místě optimismus. Za kamerou totiž bude sedět David Fincher a ten jednoduše špatné filmy točit neumí. Scénář navíc píše Steve Zaillian, jenž má doma Oscara za Schindlerův seznam a pracoval třeba i na Americkém gangsterovi nebo první Mission: Impossible. Craig je pro hlavní mužskou roli hodně dobrá volba, teď ale musí tvůrci najít někoho, kdo by mohl zahrát Lisbeth Salander. V souvislosti s rolí potetované a drsné hackerky padá často jméno Carey Mulligan. Jak by se vám vedle Craiga líbila?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace