Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Borat, Bruno, Pierre


ikona
KarelR
jim carrey
Jim Carrey se vrátí ke kořenům. 

Určitě si myslíte, že když člověk napíše Borat a Bruno, musí se záhy začít řešit budoucnost Sachy Barona Cohena. Dnes tomu tak ale nebude. Zmíněné filmy totiž spojuje ještě jedna osoba, a tou je jejich režisér, Larry Charles. Tenhle vousatý pán miluje pobuřování úplně stejně, jako jeho image měnící kamarád, a jinak má na kontě třeba práci na seriálech Seinfeld a Larry, kroť se (aka Curb Your Enthusiasm s tím hulvátem z poslední allenovky) nebo prý vynikající anti-náboženský dokument Religulous.

Charlesův další filmový projekt je proto napjatě očekáván, a nyní už víme, že by nás vůbec nemusel zklamat. Půjde totiž o komedii s Jimem Carreym, jenž se po velmi úspěšných dvou letech (možná ne finančně, ale trefil samé lepší kousky) vrátí do své nejprověřenější polohy ve filmu Pierre Pierre. Příběh Francouze, který musí převézt jistý obraz z Paříže do Londýna a hodlá u toho urazit každého, koho potká, měl před dvěma lety režírovat Jason Reitman. Nakonec se ale celý projekt rozpadl, a znova chytil dech až nyní.

S rozpočtem pouhých 20 milionů dolarů a Carreym v hlavní roli jde o celkem rozumnou investici, a Charles je přesně tou osobou, která by z ní mohla udělat i solidní podívanou. Gumový Jim bude moct popustit uzdu svého drzému hereckému stylu, aniž by se musel bát, že se budou ve střižně chytat hrůzou za hlavu. A my bychom tedy mohli dostat další odvázanou komedii, kterou snad nepotkají podobné problémy s datem premiéry, jako tomu bylo u doteď pronásledované romance I Love You Phillip Morris. Ta má totiž do amerických kin dorazit teprve letos v říjnu. Stačí pár dalších odkladů, a za mořem ji uvidí později, než nasupeného Pierra.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace