Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bond má mocné fanoušky


ikona
Mr. Hlad
christopher nolanJames Bond
Jak to je s agentem 007?  

Je obrovská škoda, že finanční problémy studia MGM prakticky zazdily ságu o agentovi s povolením zabíjet. Daniel Craig se vydal jiným směrem než jeho předchůdci a poprvé se nám to prakticky bez výhrad líbilo. Pak ale přišly problémy.

Ne že by Quantum of Solace byl až takový průšvih, ale studio MGM zaměstnává nejspíš místo lidí šimpanze a najednou zjistilo, že mu v účetnictví něco nevychází. A než se to dá dohromady, má James Bond utrum. Zabít Jamese Bonda však není zrovna jednoduché a i přes problémy studia je prakticky jisté, že se tahle postava jednou vrátí. Momentálně je u ní pořád Daniel Craig a i původně plánovaný režisér Sam Mendes počítá s tím, že se za kameru posadí hned, jak se finanční problémy vyřeší. Kdy to ale bude, to nikdo neví. Teď však dostala celá série i její tvůrci velkou mediální vzpruhu.

Christopher Nolan, na jehož Počátek čekají filmoví fanoušci po kvalitativně podprůměrném létě jako na smilování, se totiž nechal slyšet, že tuhle sérii doslova miluje a že by si klidně nějakou tu Bondovku natočil. Člověk, který úspěšně resuscitoval Batmana, o to samé se pokouší se Supermanem a Hollywoodu mu leží u nohou, by mohl donutit účetní a manažery z MGM začít celý finanční průšvih pořádně řešit. Pokud by si totiž sedli za stůl a spočítali si, že kdyby se jim podařilo Nolana skutečně pro režii nějaké té Bondovky získat (nebo kdyby o tom alespoň přesvědčili média), nejspíš by se ledy začaly hýbat a problémy řešit. Zatím ale jistě víme jen to, že agent 007 má mocného a zatraceně talentovaného fandu, který by ho s trochou štěstí mohl vytáhnout ze srabu. Nejspíš se nic nestane, ale proč k tomu jednou nepřistoupit s trochou optimismu, ne?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace