Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Souboj muzikálové elity


ikona
Mr. Hlad
j. j. abramsrob marshall
Kdo se porve o lukrativní muzikálovou zakázku?  

Muzikál sice není žánr, který by momentálně lákal do kin davy diváků, občas se ale přeci jenom objeví hit jako Mamma Mia! a to dá filmařům a producentům na příštích pár let dost optimismu na to, aby zpívající herce a hrající zpěváky úplně nezavrhli.

Jedním z podobně úspěšných projektů by brzy mohla být i adaptace broadwayského muzikálu vycházejícího z knihy Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the South. Hlavní hrdinkou tu je záporácká čarodějnice z klasiky Čaroděj ze země Oz, spisovatel George Maguire ji však líčí v mnohem „hrdinštějším“ světle. Tvůrci divadelního představení by tenhle kousek rádi viděli i v kinech, ale je jim pravděpodobně jasné, že se budou muset utkat se Samem Raimim a jeho The Great Power of Oz. A tak se rozhodli najít mezi filmaři ty nejlepší z nejlepších.

Nedávno údajně proběhlo jednání se čtveřicí režisérů, kteří by mohli tenhle kousek převést na plátno. A jsou to zajímavá jména. Máme tu Roba Marshalla, jenž je zodpovědný za Chicago a momentálně pracuje na čtvrtých Pirátech z Karibiku. Dále dostal nabídku režisér akční komedie Zatím spolu, zatím živí James Mangold, jenž se zase může pochlubit hudební biografií Johnnyho Cashe Walk the Line. Jméno Ryana Murphyho není zase až tak známé, ale jeho muzikálový seriál Glee momentálně vládne televizím. A J. J. Abrams je takový sichr. Rozhodně jde o zajímavý nápad i o zajímavou filmařskou čtveřici. Jestli se ale někdo z nich nakonec režie chopí, nebo jestli budou divadelníci hledat dál, to ukáže až budoucnost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace