Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 28/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystá Jim Carrey, kdo chce Oscary, jaké má plány Jet Li a která legendární dvojice chystá velký návrat?  

Kvůli karlovarským speciálům nám pár zajímavých novinek uteklo, vše podstatné ale najdete v tomhle článku, jako každé úterý. Takže jdeme na to.

Sean Penn by údajně mohl produkovat a snad si i zahrát hlavní roli v biografii slavného amerického surfaře Doriana Paskowitze. Virginia Madsen se objeví v roli matky Amandy Seyfried v hororové variaci na Karkulku Red Riding Hood. Jeremy Irons se připojí k obsazení burzovního dramatu Margin Call, kde se objeví vedle Kevina Spaceyho, Demi Moore, Stanley Tucciho, Zacharyho Quinta a Paula Bettanyho. Tady chce někdo útočit na Oscary. Sam Worthington ale ne, protože by se mohl objevit v adaptaci komiksu Damaged. Ten vypráví o dvou bratrech – policistovi a samozvaném strážci pořádku – kteří musí vycvičit své nástupce. Nezní to marně.

Jet Li po letech spojí síly s hongkongskou režisérskou legendou Tsui Harkem a natočí spolu 3D remake bojové klasiky Dragon Inn. Christian Bale by si mohl zahrát hlavní roli v chystaném dramatu produkovaném Zackem The Last Photograph. Příběh fotografa putujícího po Afghánistánu by měl točit Niels Arden Oplev, jenž má na svědomí detektivku Muži, kteří nenávidí ženy. Jim Carrey dostal nabídku zahrát si kouzelníka s příliš velkým egem ve filmu Wonderstone. Bradley Cooper má zase údajně na stole smlouvu na romantickou komedii TMI. O hlavní roli v chystaném remaku britské detektivky Inspektor Sweeney se poperou Tom Hardy, Orlando Bloom, Daniel Craig a Ewan McGregor.

Ridley Scott by mohl točit drama z prostředí Wall Street. Údajně totiž pracuje na projektu The Wolf of Wall Street, který vychází ze vzpomínek Jordana Belforta, jenž na přelomu osmdesátých let zažil vzestup i strmý pád na hubu. Původně projekt chystali Martin Scorsese a Leonardo DiCaprio. Režisér odešel, DiCaprio prý zůstává. Denzel Washington zase momentálně jedná o roli v thrilleru A Safe House. Měl by si tu zahrát kriminálníka, který se ukrývá v rámci programu na ochranu svědků v Jihoafrické republice. Když je ale jeho úkryt prozrazen, musí spojit síly s mladým agentem CIA a zachránit si krk. A v neposlední řadě se mluví o návratu animovaných legend Beavise a Buttheada. Jejich tvůrce Mike Judge prý pracuje na třiceti nových epizodách.

Za týden zdar.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace