Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po upírech detektivka


ikona
Mr. Hlad
brad pittshia labeouf
Dostaneme díky Stmívání parádně obsazenou kriminálku?  

Sága Stmívání vydělává tak obrovské peníze, že by z nich nějaká ta africká rozvojová země mohla žít pár let. Marketingové oddělení teď jistě slaví a těší se na odměny a milovníci dobrých filmů trpí.

Společnost Summit Entertainment, která je za celou romanticko-upírsko-vlkodlačí-emobřečku zodpovědná, ale nejspíš chce výdělky investovat do docela zajímavých projektů. Teď se začalo mluvit o celkem sympaticky vypadajícím thrilleru s názvem Riptide. Děj má vyprávět o mladém finančníkovi, který vyrazí na výletní plavbu se svou přítelkyní a kamarádem. Něco se ale stane a najednou se objeví mrtvola a přítelkyně mladého podnikatele se náhle nachází v jakémsi hotelu. Co se stalo, proč je najednou výletníků o něco méně než před tím a kdo skrývá jaké tajemství, bude muset vypátrat přivolaný detektiv. A snadné to mít nebude.

Celé to zní jako zápletka z To je vražda, napsala, ale scénář je prý velmi dobrý a momentálně ho dolaďuje Peter Morgan, jenž už dvakrát bojoval o Oscara. Jméno režiséra je ještě daleko, Summit se však už rozhodl začít shánět herce. Nabídky na hlavní role mají údajně na stole Brad Pitt a Shia LaBeouf, což je hodně zajímavá dvojice. Tak uvidíme, jestli z téhle detektivky nakonec něco bude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace