Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Man má tvář


ikona
Mr. Hlad
spider-manspider-man 4
Kdo nahradí Tobeyho Maguira?  

A je to hotové. O roli Spider-Mana byla mezi herci docela rvačka. Padala zajímavá jména, protože tohohle superteenagera si chtěl zahrát skoro každý, kdo se motá po Hollywoodu a je mu okolo dvaceti. Boj o roli ale skončil.

Čtvrtý Spider-Man už má totiž oficiálně první hereckou hvězdu. Petera Parkera, geekovského studenta, kterého pokouše radioaktivní pavouk a dá mu nějaké ty superschopnosti, si totiž zahraje Andrew Garfield. A o něm toho zatím moc nevíme. Objevil se sice v historickém dramatu Králova přízeň a letos ho čeká ambiciózní drama Never Let Me Go a facebookovská odysea Davida Finchera The Social Network, ke hvězdě má ale hodně daleko.

Přesto se mu povedlo porazit Jamieho Bella (toho jsme preferovali my) nebo Aarona Johnsona z Kick-Ass. Zajímavou informací je však Garfieldův věk. Letos oslaví sedmadvacáté narozeniny, což naznačuje, že původní informace o tom, že se režisér Marc Webb v novém Spider-Manovi vrátí zpátky na střední školu, mohou být mylné. Každopádně brzy nejspíš zjistíme, kdo Garfielda doplní, komu půjde po krku a jak vlastně čtvrtý Spidey bude vypadat. Režiséra a herce pro hlavní roli máme. Teď už zbývají jen detaily.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace