Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 27/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Bond bez Bonda, Spike Lee a atomovky, konkurence pro Avatara a mlátící se roboti.  

Pierce Brosnan se objeví vedle svého syna v thrilleru Bond. S agentem 007 to nebude mít nic společného. Sylvester Stallone je zase kandidátem na roli mafiána Johna Gottiho. V comicsových Avengers by si Nathan Fillion a Eva Longoria mohli zahrát hrdiny Ant-Mana a Wasp. Jeff Bridges a Meryl Streep si pravděpodobně zahrají v dramatu Great Hope Springs, kde budou řešit své manželské problémy. Meryl Streep by si navíc mohla zahrát v životopise Margaret Thatcher. Z obojího koukají další oscarové nominace.

Režisér Wolfgang Petersen se sice poslední dobou fláká, teď to ale vypadá, že by mohl točit filmovou verzi hry Rock `em, Sock `em. To jsou takoví ti dva roboti, co se mlátí v ringu. Carey Mulligan a Jodie Foster jednají o své účasti v dramatu Stroker, kde se teenagerka bude muset vyrovnat se smrtí svého otce a s příchodem svého strýce, kterého téměř nezná. Scénář píše hvězda Útěku z vězení Wentworth Miller. V pokračování Karantény, což je vlastně remake španělského hororu REC, si zahrají neznámí Josh Cooke a Mercedes Masohn. A Channing Tatum si zahraje ve romantické sci-fi Ion, prý půjde o něco ve stylu Avatara.

Spike Lee bude pro Jamese Camerona pravděpodobně točit film o atomových zbraních Nagasaki Deadline. Megan Fox by si zase ráda zahrála v nové verzi upírsko-teenagerského hororu Ztracení chlapci. A když jsme u těch upírů, Stmívání dostane konkurenci v podobě chystané adaptace série knih Vampire Academy. V podstatě jde o kombinaci Harryho Pottera, Stmívání a romance pro dospívající dívky. Super. Colin Farrell by se mohl objevit vedle Erica Bany v dramatu By Virtue Fall. Režíruje spoluscénárista Lítám v tom Sheldon Turner. V novince Martina Scorseseho The Invention of Hugo Cabaret si zahrají Ray Winstone, Jude Law nebo Christopher Lee.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace