Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Led, akce a náklaďáky


ikona
Mr. Hlad
Ledová cesta drsných kamioňáků 

Série Rychle a zběsile se brzy dočká pátého dílu a zdá se, že její tvůrci nehodlají zpomalit. Konkurence ale nespí. Před pár lety to zkoušeli motorkáři, ale Torque: Ohnivá kola dopadlo v postatě katastrofálně. Teď jsou na řadě kamioňáci.

Film s názvem Ice Road Truckers bude vycházet z úspěšné reality show z History Channel. Banda kamioňáků tu jezdí přes tři sta padesát mil dlouhou trasu po ledu na severu Kanady a dodává materiál horníkům, kteří se pokouší vykutat ze země diamanty. Film samozřejmě nebude o tom, že se někdo musí dostat z bodu A do bodu B a je mu při tom zima, ale půjde víc o akci. Údajně máme čekat tající led, smrtící mráz, autonehody a motory, které odmítnou pracovat zrovna v ten nejméně vhodný okamžik.

Režie se ujme John Moore, který natočil velmi solidní akční béčko Za nepřátelskými liniemi, ale od té doby to s ním jde z kopce a Max Payne byl vyloženě průšvih. Moore slibuje, že Ice Road Trucers bude chlapácký film ve stylu Skleněného pekla nebo Děl z Navarrone, to znamená, že nám naservíruje bandu superdrsňáků, kteří se musí v extrémních podmínkách spolehnout jen sami na sebe. Zní to docela zajímavě, ale Moore teď zrovna nepatří mezi režiséry, kterým bychom sežrali všechno, tak uvidíme, jestli se ze svých chyb poučil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace