Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Adaptace úplně všeho!


ikona
Mr. Hlad
adaptace
Mafie a Lego míří do Hollywoodu 

Comicsy? Jsou jich plná kina. Staré seriály? Taky jich je dost. Deskové hry? Monopoly a Battleship jsou na cestě. Počítačové hry? S nimi to bude Hollywood zkoušet nejspíš pořád. Novinové články, knihy, evropské a asijské filmy? O tom snad není ani třeba mluvit.

Dnes se adaptuje zkrátka úplně všechno, a tak není divu, že se Hollywood podíval i na Facebook a zjistil, že hry, ve kterých člověk musí jednou za čas na něco kliknout a přitom kvůli tomu často sedí jako idiot před počítačem celý den, jsou poměrně populární. A tak nás čeká filmová verze hry Mafia Wars. Denně své mafiánské impérium buduje údajně více než třicet milionů lidí a pokud máte Facebook, určitě jste o téhle hře už slyšeli. Stoprocentně vás totiž kamarádi jednou za čas žádají o zaslání nějakých beden plných kontrabandu nebo o pomoc při boji s nepřátelskou Rodinou. Ale co, třicet milionů lidí je třicet milionů lidí a komerční potenciál tohoto projektu není malý. Studio Radar Pictures, jež je zodpovědné třeba za The Box, momentálně hledá scénáristy.

Filmová verze Lega je ale přeci jenom ještě o kousek blíž. Dobrodružný film, který má kombinovat živé herce a animaci, totiž dostali na starost Phil Lord a Chris Miller. Ti natočili parádní animák Zataženo, občas trakaře a momentálně pracují na filmové verzi seriálu Jump Street 21. Pod jejich vedením by se z legofilmu mohla stát hodně zábavná věc, tak držíme palce. I když to celé vypadá pořád tak trochu divně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace