Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #42 o zmrzlině a Ztracených


ikona
Mr. Hlad
Kam až sahá fanouškovská oddanost? Jak se kalí na Enterprise? Ve kterém filmu zemřelo nejvíc lidí? A jak měli skončit Ztraceni?  

Víkendový výplach. Tentokrát psaný ve čtvrtek

Tvůrčí proces týdne

Co je potřeba k úspěšnému filmu? Něco, co se dá adaptovat (comics, kniha, novinový článek, starý seriál, hra), 3D a dobré promotion. Když se tohle všechno sejde na jednom místě, je možné natočit film naprosto o čemkoliv. Třeba i o zmrzlině. A klidně ho může režírovat Rob Cohen a hlavní roli si zahrát Mark Wahlberg. Než se ale rozjedou kamery, je potřeba hodně nápadů a křiku.

Statistika týdne

Nic neoslní dívku na prvním rande víc než fakt, že její společník ví, kolik přesně lidí zemřelo ve druhé části Dětské hry nebo že ve třetím Shrekovi jsou tři mrtvoly. Pokud vám informace, které jsou pro seznamování s opačným a hezčím pohlavím naprosto nezbytné, chybí, tady můžete čerpat inspiraci.

Promo týdne

Některé weby si umí zařídit celkem zajímavou reklamu. U nás se zatím nikdo tak odvážný nebo kreativní nenašel, a tak jsme se rozhodli vyhlásit soutěž. Člověk, který bude mít na poznávací značce napsáno www.moviezone.cz, získává dárkový certifikát opravňujícího k návštěvám všech projekcí filmů, na které nikdo z redakce nechce jít. Jde především o české filmy a o tříhodinová kamerunská dramata o životě a utrpení katolických horníků ve striktně muslimských dolech. Takže se snažte!

Ztraceni týdne

Seriál Ztraceni skončil. Jeho závěr někoho potěšil, někoho naštval, ale fakt, že zůstalo velké množství nezodpovězených otázek, je neoddiskutovatelný. Za těch šest sezon se nakupilo nepřeberné množství tajemství a záhad a vymyslet konec, který by uspokojil všechny, se zpětně zdá jako nemožné. Přesto ale na internet unikl alternativní konec, který staví některé události ze seriálu do úplně nového světla. Omluvte horší kvalitu, lepší snad bude na DVD.

Kalba týdne

Zpěvačka, která si říká Kesha, momentálně boduje u posluchačů svým drzým zpěvem a zjevem ožralé prostitutky. Ale když jí to baví a vydělává, tak proč ne. Její hit Tick Tock, ve kterém ukazuje dopívajícím dívkám, že v životě není nic tak důležité jako flaška chlastu a kalby, které za vás platí někdo, kdo vás chce dostat do postele, řve na lidi z rádia poměrně často. Ale ať už si o současném popu myslíte cokoliv, v době, kdy vesmírem létal kapitán James T. Kirk, se kalilo ještě intenzivněji.

Hračka týdne

Tron Legacy vypadá zatím zatraceně dobře, ovšem je otázka, jak na něco podobného budou reagovat diváci. Přeci jenom je úroveň „divnosti“ docela vysoká. MovieZone se každopádně těší a pokud budete chtít na vánoce dostat do kina i mladší sourozence, možná by nebylo od věci jim to trochu naznačit pod stromečkem. Třeba tímhle supercool tronovským vozítkem na dálkové ovládání. A mimochodem – jezdí i po zdech.

Omyl týdne

Málokdo si to dnes pamatuje, ale Jamie Foxx začínal jako komik. Dnes má doma Oscara a je jedním z nejuznávanějších a nejvšestrannějších hollywoodských herců. Martin Lawrence byl taky komik, ale kvůli těm hovadinám, které točí, na to už všichni zapomněli. Teď se ti dva z nějakého důvodu rozhodli oprášit své kořeny a natočit film, ve kterém by se objevili jako hrdinky ze svých starých skečů. Oba herci tak na sebe po letech (v případě Foxxe, u Lawrence ani tak ne) navlékly ženské šaty a vrátili se do rolí otravných černošek jménem Sheneneh a Wanda. A je to trapné. Nebýt úvodního parodování filmů Tylera Perryho, asi by to bylo i na odstřel. Teď doufají, že jim tenhle fake trailer pomůže sehnat peníze na celovečerák. Ale zeptejte se sami sebe - vážně chcete vidět šilhajícího Jamieho Foxxe v něčem takovémhle?

Magoři týdne

Tak jo. Je to fenomén. Ale je to kravina. Stmívání z jakéhosi důvodu přitahuje miliony dívek a žen bez rozdílu věku. Nikdo neví proč, ale tahle droga se šíří doslova nekontrolovatelně. Už od pondělka kempovaly stovky fanynek (fanoušků ne) před kinem v Los Angeles, kde se měla ve čtvrtek uskutečnit slavnostní premiéra a doufaly, že alespoň zahlédnou nějakého toho upíra nebo vlkodlaka. Holt hranice mezi fanouškovskou oddaností a asociálností je hodně tenká. Mimochodem Civale, byl bych rád, kdybys mi vrátil stan, protože Postradatelní mají mít premiéru už devatenáctého srpna.

Blbina týdne

Comicsovka Scott Pilgrim vs. The World se tváří všelijak. Jen těžko se dá odhadnout, jak na ni zareaguje publikum a zatím se můžeme jen dohadovat, zda v ní bude Edgar Wright opět originální, a nebo všechny ty comicsové a videoherní efekty, které jsou v trailerech, budou působit trapně. Teď je to ale jedno. Pokud se na Scotta a jeho trampoty se sedmi zlými exboyfriendy své přítelkyně těšíte, můžete alespoň nějakou tu chvilku zabít tím, že se pokusíte sami sebe vytvořit v jednoduchém webovém socttpilgrimovském editoru.

Duel týdne

Minule jsme se podívali na kina, tentokrát to budou herci. A rovnou ty největší hvězdy. Oba jsou sympaťáci, oba si prošli obdobím krasavců, ale dokázali, že mají i talent a že se nebojí zkoušet různé role. Navíc zvládají už několik let vydělávat velké peníze a řadí se mezi to nejexkluzivnější zboží, které Hollywood nabízí. Kdo je vaším favoritem a proč? Johnny Depp nebo Brad Pitt

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace