Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Krátce o Marvelu


ikona
Mr. Hlad
marvel
Comicsových hrdinů bude možná víc. Mnohem víc.  

Tak zaprvé – tahle informace je neověřená, nepodložená a dost možná úplně mimo. Ale je natolik zajímavá, že stojí za to se o ni podělit. To jen tak na začátek. A teď už konkrétně.

Z Marvelu se stal na filmovém poli velký hráč. Akční filmy jsou prakticky mrtvé a jejich místo zabraly comicsy a těch má tohle vydavatelství víc než kdokoliv na světě. A nebojí se je použít. Druhý Iron Man solidně vydělává, ale teprve příští dva roky se to pořádně rozjede, dorazí totiž Thor, Kapitán Amerika, Avengers, Nick Fury a možná i pár dalších hrdinů. Problém ale je, že ty méně populární v Evropě a v Asii téměř nikdo nezná a u Marvelů začali přemýšlet o tom, jak tenhle problém zadupat do země. A vymysleli celkem zajímavou věc.

Údajně mají totiž velcí šéfové na stole plán, který počítá s tím, že by se v kinech před celovečerními filmy objevovaly desetiminutové hrané kraťasy, které by představily méně známé hrdiny a připravily publikum na jejich potenciální film. Ve hře jsou údajně postavy jako Black Panther, Luke Cage nebo Dr. Strange. Každopádně je to zajímavý způsob, jak upozornit comicsově nepříliš pozitivní Českou republiku a podobné státy na to, že se v blízké době mohou v kinech objevit další maskovaní hrdinové, o kterých u nás nikdo nikdy neslyšel.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace