Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 25/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co kurí Louis Leterrier, kdo může být dalším Spider-Manem a s kým si to rozdá hrabě Drákula?  

Louis Leterrier sice kašle na druhý Souboj titánů, ale místo toho by se mohl upsat sci-fi s pracovním názvem Gravity, kde bude muset otec hledat svého syna ve světě, v němž přestala fungovat zemská přitažlivost. Alex Garland, scénárista 28 dnů poté, má napsat novou verzi Loganova útěku. Nového životopisu by se měla dočkat i vládkyně Egypta ve filmu Cleopatra: Live. Mluví se o účasti Angeliny Jolie. A remake čeká i komedii z osmdesátých let Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela.

Lasse Hallstrom zůstává u rodinných dramat a v jeho Tom`s Dad si zahraje Patrick Dempsey. Zajímavé věci se ale dějí okolo Roberta Rodrigueze. Toho by totiž na místě režiséra rádi viděli producenti comicsovky Deadpool. A David Yates, jehož jméno padlo v souvislosti s Hobitem, by prý mohl natočit adaptaci velmi osobitého a dobrého comicsu o životě pohádkových postav v kruté realitě Fables. Guillermo del Toro se zase začíná motat okolo filmu Van Helsing, jenž nemá mít nic společného s tím, co před pár lety natočil Stephen Sommers. Ale upíři tam být mají. A když jsme u těch upírů, Breck Eisner, režisér Podivných, chystá adaptaci comicsu Blood of the Innocent, v níž si to rozdají Drákula a Jack Rozparovač.

A teď k hercům. Mezi potenciálními Spider-Many jsou prý Aaron Johnson z Kick-Ass a Anton Yelchin z posledního Terminátora. Tom Hiddleston, jehož za rok uvidíme v Thorovi, se objeví v novince Stevena Spielberga War Horse. Dál to budou třeba Peter Mullan, Emily Watson, David Thewlis nebo Stephen Graham. Sam Worthington má zase na stole nabídku připojit se k Reese Witherspoon a Chrisu Pineovi v akčně-romantické komedii This Means War. A Russell Crowe by se mohl objevit v remaku osmdesátkového seriálu The Equalizer, v němž bývalý tajný agent pomáhá každému, kdo o jeho pomoc stojí. Producent Stmívání Wyck Godfrey by rád v remaku francouzského hororu Martyrs viděl Kristen Stewart.

Miley Cyrus, alias Hannah Montana, chystá nadpřirozený thriller Wake, v němž si zahraje dívku, která umí vstupovat do snů cizích lidí. Nicolas Cage, Clive Owen a Nicole Kidman kutí něco zajímavějšího. V thrilleru Trespass si dva z nich zahrají manželskou dvojici, kterou se rozhodla unést čtveřice zločinců. Mezi nimi to ale tak trošku vře, a tak nebude nouze o zradu a nějaké to násilí. Režíruje Joel Schumacher. Robert Downey Jr. bude produkovat a možná i hrát ve filmu s názvem Yucatan, což byl před lety vysněný projekt Steva McQueena. Jde o zlodějský film, víc nevíme. A Kevin Spacey, Zachary Quinto a Stanley Tucci dostanou podporu v podobě Paula Bettanyho a Simona Bakera v thrilleru Margin Call.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace