Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gangsteři, rytíři a televize


ikona
KarelR
fantasymartin scorsese
Jak budou vypadat dvě hodně zajímavé televizní novinky?  

Nadšení z Prokletého ostrova redakci MovieZone nezasáhlo, můžeme proto dál tvrdit, že nám Martin Scorsese v posledních letech nijak závratnou radost nedělá. Šanci vyžehlit si to ale výjimečně nedostane až u svého příštího celovečeráku, 3D fantasy The Invention of Hugo Cabret. Bude to mnohem dřív. Na podzim totiž na HBO dorazí jeho seriálový počin Boardwalk Empire, ve kterém se gangsterský boss Nucky Thompson (Steve Buscemi) řádně porve s prohibicí v Americe dvacátých let. Asi netřeba mluvit o tom, že jde o jednu z největších televizních událostí roku (Scorsese režíroval pilot), kdekdo tudíž doufá, že na nás nevybafne druhý Pacific. A proč vás má Martyho návrat k mafiánským kořenům zajímat zrovna teď? Protože se konečně objevil pořádný trailer, který změní vaše léto v jedno pekelně dlouhé čekání na pány s klobouky a bouchačkami.


Vedle Boardwalk Empire ale vystrčila růžky i adaptace slavné fantasy ságy George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Ta by měla mít premiéru na jaře příštího roku, takže tvůrci mají ještě dost času na to, aby na svém díle trochu zapracovali, ale první teaser nám servírují už teď. Moc toho v něm vidět není, ale z těch několika málo záběru je jasně patrné, že bobry lučištníky a podobné věci, které se dnes v kinech vydávají za fantasy, čekat nemáme. Režisér Thomas McCarthy a scénárista David Benioff pracují na poctivé, dospělácké a drsné fantasy.


Na co se těšíte víc?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace