Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 24/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co má v plánu Bruce Willis, jak velkou smůlu má Milla Jovovich a co chystá Dr. Who?  

Před nedávnem to vypadalo na Wayna Kramera, teď se zdá, že by filmovou verzi hry Kane & Lynch mohl točit F. Gary Gray (Ctihodný občan). Danny Boyle by zase údajně mohl natočit a vymyslet úvodní ceremoniál k Olympijským hrám v Londýně. Tvůrce Bronsona Nicolas Winding Refn by měl režírovat zatím nepojmenovaný zlodějský film, který bude produkovat Gore Verbinski. Počítá se s rolí pro Madse Mikkelsena.

Milla Jovovich ulovila hlavní roli v chystaném hororu srágoráře Davida R. Ellise (druhý a čtvrtý Nezvratný osud, Hadi v letadle) Bad Luck, v němž skupina lidí zjistí, že pověry o životní smůle můžou mít fatální následky. Bill Nighy se upsal hororu Shadowland 3D, v němž údajně dojde na magii a čarodějnictví. Daniel Craig má teď volno od agenta s povolením zabíjet, ale nehodlá se flákat. Momentálně jedná o tom, že by si mohl zahrát hlavní roli v americké adaptaci švédské detektivky Muži, kteří nenávidí ženy.

Parádně obsazený „dámský thriller“ Catch .44, v němž se Malin Akerman nebo Kate Mara přimotají k záležitostí plné vrahů, psychopatických kamioňáků a zločinu, nabídne v dalších rolích Bruce Willise a Foresta Whitakera. Solidní. V komedii Paula Rudda My Idiot Brother se objeví Elizabeth Banks, Rashida Jones, Emily Mortimer nebo Zooey Deshanel. Taky slušné. Rosamund Pike jedná o tom, že by si zahrála Emmu Frost v X-Men: First Class a k obsazení nové verze hororové pecky z osmdesátých let Hrůzná noc se přidali Christopher Mintz-Plasse nebo David Tennant.

A máme tu i umění. Pedro Almodóvar připravuje film o pomstě s názvem The Skin I Live In, v němž se má objevit Antonio Banderas nebo Elena Anaya. Jospeh Gordon-Levitt zase získal parťačku pro svůj thriller Premium Rush, kde si zahraje cyklistického kurýra, jemuž jde po krku kvůli jedné citlivé zásilce nebezpečný zabiják. Vedle Gordon-Levitta se objeví Dania Ramirez. A v neposlední řadě tu máme geekovský sen v podobě hororové komedie Knights of Badassdom, v němž se skupina fanoušků her na hrdiny bude muset vypořádat se skutečným démonem. V hlavních rolích Steve Zahn, Ryan Kwantern a Peter Dinklage.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace