Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mortal Kombat v novém hávu


ikona
st39.6
 

Všichni si Mortal Kombat pamatujeme jako naprosté béčko a při představě remaku si asi většina lidí musí klepat na čelo. Ale ono to jde! Choreograf Larnell Stovall sehnal dvě pohaslé hvězdičky a narychlo splácal sedmiminutové promo, se kterým hodlá vyrazit k Warnerům s jasným cílem: získat zelenou a finance na kompletní remake. Pokud se mu to podaří, můžeme zapomenout na nějaké pestrobarevné oblečky a pochybné digitální efekty. Stovall dokazuje, že i z podobně dětinských herních charakterů se dají vytvořit pořádně temné postavy, které z nového Mortal Kombat udělají úplně jiný film. Film temný, brutální a hlavně zatraceně stylový. Je samozřejmě otázkou, jak by si Stovall poradil s celovečerní stopáží, kde se nebude moct tolik vyblbnout s postupným odkrýváním postav a asi mu dojdou tak nápadité vizuály, po shlédnutí téhle vymazlené sedmiminutovky ale většina lidí musí uznat, že nový Mortal Kombat skrývá donedávna neobjevený potenciál. Řekněte, nedržíte Stovallovi palce?

 Doplněk od imfa: Stovall je samozřejmě jedním z týpků, co stojí za Undisputed III, jehož recenzi chystáme na dnešní večer. Kromě našeho názoru na novinku se Scottem Adkinsem se dozvíte i trochu víc o téhle partě elitních bijců, co do videopůjčoven po delší době půstu přinášejí bojová umění na úrovni a konkurují tomu nejlepšímu z asijské produkce. Pokud se dostanou i k Mortal Kombatu, můžeme očekávat zatraceně zajímavé obsazení a hlavně důraz na to, o co jde v sérii především, totiž kvalitní a epické akční scény. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace