Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sawyer v Avengers?


ikona
KarelR
avengersjoss whedonmarvel
Josh Holloway potřebuje pořádnou roli. Dočká se jí? 

UPDATE: Jak jsem tušil. Dnes popřeno Hollowayovou agentkou.

Ano, zní to moc krásně na to, aby to byla pravda. Ale proč si o tom neříct víc, než to někdo popře. Internetem letí drb, že pánové z Marvelu jednají s Joshem Hollowayem (Sawyer z nedávno ukončeného LOSTu) o jedné z hlavních rolí v Avengers Josse Whedona. Objevil by se tak po boku Chrise Evanse, Chrise Hemswortha, Samuela L. Jacksona a Roberta Downeyho Jr. v největší comicsovce roku 2012, a dost pravděpodobně tím způsobil infarkt všem geekům, kteří se po konci LOSTu odebrali pátrat po záhadách do světa kreslených sešitů.

Už takhle nabitý film se možná rozroste o ostrostřelce Hawkeye v podání Jeremyho Rennera, s Hollowayem v kapse by ale mohl Marvel přitáhnout do kina další velkou fanouškovskou základnu. A to se počítá. Zatím se neví, koho přesně by si měl "Sawyer" zahrát, comicsový znalci však moc možností nevidí. V případě, že je Renner mimo hru, mohl by to být zmíněný Hawkeye, pracující jako agent S.H.I.E.L.D.u, a dále se prý nabízejí dvě možnosti. Buď Dum Dum Dugan, nabušený pobočník Nicka Furyho, který se pyšní velkým knírem a nerad sundavá svoji trademarkovou buřinku. Anebo vědátor Henry Pym aka Ant-Man, poslední zakládající člen Avengers (vyjma jeho partnerky Wasp), jehož účast ve filmu stále nebyla potvrzena.

Vzhledem k tomu, že nemá Holloway s rolemi drzých hláškařů problém, je vlastně jedno, který part by dostal. Ať už by jako agent S.H.I.E.L.D.u, pomáhal Furymu v jeho sólovce, Avengers a jejich sequelech a Kapitánu Amerikovi, nebo se přidal k hlavní superhrdinské partě, marvelácký filmový vesmír by z jeho přítomnosti dozajista hodně těžil. Zapomeňte tedy na Gambita, kterého si měl chvíli zahrát ve třetích X-Menech. Holloway by před sebou mohl mít velkou filmovou kariéru, a kdyby ji zahájil tímhle způsobem, rozhodně by tím potěšil spoustu lidí. Anebo si myslíte, že má někdo z LOSTu větší předpoklady k tomu, aby bodoval i na velkém plátně?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace