Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mladí X-Meni už mají profesora


ikona
KarelR
james mcavoymatthew vaughnx-men
Kdo si zahraje Charlese Xaviera v X-Men: First Class? 

Nejdřív srdnatě bojoval s ochrnutím, pak bezmezně miloval Keiru Knightley, a nakonec se od Angeliny Jolie naučil zatáčet kulky. James McAvoy na sebe dokázal náležitě upozornit ve většině filmů, v nichž se během posledních let objevil, a do budoucna tomu nebude jinak. Tenhle skotský sympaťák se totiž rozhodl definitivně odhodit svoji tumnusovskou minulost, a po roli v akční komiksovce Wanted se do světa kreslených sešitů vydá podruhé. A bude to stát za to.

Uvidíme ho totiž jako Charlese Xaviera aka Profesora X v nadcházejících X-Men: First Class. Ujme se tedy postavy, jíž kdysi skvěle vdechl život sám Patrick Stewart. Film, jehož děj předchází známé mutantí trilogii, se zaměří na počátky Školy pro nadanou mládež, a také na rozpad přátelství mezi Xavierem a Erikem Lehnsherrem, lépe rozpoznatelným pod jménem Magneto. Tihle dva by měli společně čelit velké hrozbě, která je však nakonec rozdělí a postaví na opačné strany barikády.

Jak už víme nějaký ten pátek, Bryan Singer nakonec jen produkuje, a režírovat bude Matthew Vaughn, jehož oblíbená spolupracovnice Jane Goldman v současnosti dolaďuje scénář (mají za sebou Hvězdný prach a nedávný Kick-Ass). Točit by se mělo v létě v Londýně (premiéra se plánuje na 3.června 2011), a ačkoliv je jediným potvrzeným hercem McAvoy, spekulace kolem zbytku obsazení se valí ze všech stran. Mohl by si Aaron Johnson (hlavní hrdina Kick-Ass) zahrát mladého Cyclopse? A co takový Michael Fassbender jako Magneto? Jeden pracovní oběd prý střídá druhý, tak snad brzy zjistíme, jestli Vaughn opravdu chystá zaměstnat bandu talentovaných Evropanů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace