Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 22/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co plánuje JCVD, Daniel Day-Lewis a Ripleyová?  

Reese Witherspoon má na stole nabídku na hlavní ženskou roli v zatím nepojmenovaném filmu Paula Thomase Andersona o náboženství, kde si zahrají i Philip Seymour Hoffman nebo Jeremy Renner. Jesse Eisenberg opět spojí síly s Rubenem Fleisherem v akční komedii 30 Minutes or Less, kde se bude muset dvojice hrdinů potýkat s bombou přidělanou na jejich těla. Sigourney Weaver se zase upsala k projektu Red Lights. Ten točí tvůrce prý velmi dobrého Buried. Zahraje si tu parapsycholožku, která se hodlá podívat na zoubek chlapíkovi z podobného oboru, který o sobě nedal světu třicet let vědět. A Julia Stiles z Bournovské trilogie se objeví v nové sérii Dextera. A prý ne jako záporačka. Superpadouch totiž v téhle sezóně údajně vůbec nebude!

Burr Steers, jenž je zodpovědný za komedii Znovu 17, bude točit životopis Julia Césara. Teenagera. Připravuje se i prequel Jackie Brown s názvem The Switch. Hrdinové, které si ve filmu zahráli Samuel L. Jackson a Robert De Niro, by se tu měli pokoušet o únos manželky bohatého obchodníka. Ten jí ale nebude chtít zpátky. Jestli se vrátí oba herci, nikdo neví, každopádně Tarantino natáčet ani produkovat nebude. Scénář americké adaptace knihy Muži, kteří nenávidí ženy napíše Steve Zailian (Shindlerův seznam). A v dramatu Out of the Window, v němž se dozvíme něco o milostné aféře Charlese Dickense a herečky Nelly Ternan, si zahrají Daniel Day-Lewis nebo Ben Wishaw.

Steve Carell se možná chystá na roli zpěváka Dennise Lamberta, jehož první album v Americe naprosto propadlo, ale na Filipínách se z něho stal obrovský hit. Po letech se tedy nechá ukecat, aby vyrazil na poslední turné. Příběh vychází ze skutečných událostí. Hororová pecka z Francie Martyrs se dočká (pochopitelně) svého amerického remaku. Budou za něj zodpovědní hoši od Platinum Dunes Michaela Baye. A v pokračování animované Kung-Fu pandy budeme moci slyšet hlasy Victora Garbera, Michelle Yeoh a Jean-Clauda Van Damma.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace