Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mass Effect chce do kina


ikona
Mr. Hlad
adaptacemass effect
Epická sci-fi z počítačů míří do Hollywoodu 

Počítačové hry a Hollywood si příliš netykají. Je to docela škoda, protože v dnešní době už existují hry, které využívají filmové postupy v hojné míře a nemělo by být zase až tak těžké natočit díky tomu něco koukatelného. Zatím bychom ale jen velmi obtížně hledali povedenou adaptaci. Prostě to nejde.

Mortal Kombat vsadil na absenci scénáře a pár solidních bitek a vyšlo mu to, ale ambicióznější projekty jako Hitman, Max Payne a konec konců i Princ z Persie zklamaly. Přesto se jednou někomu musí povést tohle prokletí zlomit. A třeba to budou tvůrci Mass Effect. Epický sci-fi příběh se odehrává ve dvaadvacátém století a vypráví o kapitánu Shepardovi, jenž vede elitní skupinu válečníků, jejichž úkolem je zastavit rasu válkychtivých mimozemšťanů. Ti se každých padesát tisíc let vrací do naší galaxie a na své cestě likvidují vše, co se jim postaví do cesty. Nezní to moc originálně, ale hráči si Mass Effect i příběh, jenž má údajně filmové paramtery jako málokterá současná hra, pochvalují, takže na tom snad něco bude.

Filmová práva teď patří Legendary Pictures, kteří mají na svědomí Temného rytíře, Souboj titánů, Třístovku nebo Nolanův Počátek, takže by to nemuselo být úplně špatné. Scénář by prý měl sepsat Mark Protosevich, jenž má za sebou třeba Já, legenda a příští léto uvidíme jeho Thora. Větu o tom, že tentokrát by to už konečně mohlo vyjít a po letech by mohl vzniknout podle počítačové hry film, který jí nedělá ostudu a je skutečně dobrý a zábavný, ale tentokrát vynecháme. Už jsme se spálili několikrát.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace