Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scorseseho superhvězdy


ikona
Mr. Hlad
martin scorsese
Koho by oscarový režisér rád viděl v roli filmového Franka Sinatry?  

Martin Scorsese na tom snad nikdy nebyl v Hollywoodu tak dobře. Je sice pravda, že už netočí zdaleka takové bomby, jako tomu bylo v minulosti, ale vyžebral si Oscara za Skrytou identitu a Prokletý ostrov je jeho komerčně nejúspěšnější film v celosvětovém měřítku. Prostě se daří. 

Scorsese teď chystá dětskou 3D fantasy Hugo Cabaret, v níž by si měli zahrát mimo jiné Sasha Baron Cohen, Ben Kingsley nebo Chloe Moritz. Plánuje ale i dopředu. Jedním z jeho vysněných projektů je biografie Franka Sinatry. Legendární zpěvák a superhvězda láká Scorseseho už nějaký ten rok, ale kvůli penězům a časové vytíženosti se zatím okolo filmu nic moc zajímavého nedělo. Nedávno se však režisér přiznal, že na tenhle projekt nezapomněl a že na něm stále pracuje.

Jeho vize je taková, že si Sinatru zahraje hned několik herců, takže zachytí celou jeho kariéru od mládí až po důchodový věk. Zatím sice nikdo oficiálně nic nepodepsal, ale vzduchem létají jména jako Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Brad Pitt nebo George Clooney. Asi jen málokdo z nich by Scorseseho poslal do háje, protože tahle role smrdí Oscarem. Režisér se teď navíc nechal slyšet, že v pozdějším období Sinatrovy kariéry by rád viděn na plátně dvojici Al Pacino a Robert De Niro. Druhá jmenovaná herecká legenda by si měla zahrát Sinatrova parťáka Deana Martina. Těžko říct, jak to celé nakonec dopadne, ale představa téhle bandy v jednom filmu je rozhodně lákavá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace