Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Transformers 3 bez Megan Fox


ikona
KarelR
megan foxmichael baytransformers
Sexbomba od robotů má útrum. 

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu… až s vámi Bay vyrazí dveře. Megan Fox v minulých měsících opakovaně dokazovala, že je jednou z mála hollywoodských hereček, které se nebojí bez okolků říct, co si myslí. O čemkoliv. Natáčení dvou dílů Transformers jí sice přineslo věčnou slávu a dostalo ji na spousty obálek pánských časopisů, sličná diva se ale v jednom rozhovoru nezdráhala přirovnat jejich režiséra Michaela Baye (známého jeho až příliš akční natáčecí náturou) k Hitlerovi. Načež ho ještě obvinila z toho, že ji v pauzách mezi natáčením vyháněl na sluníčko tak často, že už se moc opalovat nemůže, jinak jí hrozí rakovina kůže. Bay to všechno přecházel s úsměvem („Megan nám ještě musí vyrůst…“) a slíbil jí, že má roli v dalším robotím blockbusteru jistou. Teď to ale vypadá, že nenápadně kul pomstu.

Zkrátka a dobře, Megan Fox se ve třetích Transformerech neobjeví. Budí to otázku, co tedy dělala na nedávných fotkách z natáčení testovacích záběrů, vymyslet na ni odpověď ale není zas tak těžké. Ačkoliv Paramount tvrdí, že nemá přirovnávání Baye k Hitlerovi s Meganiným padákem (ehm, nevrácením se) nic společného, okolnosti naznačují odplatu na kmotrovský způsob. Modří určitě vědí… Nicméně, co plyne z oficiálních informací? Že se příběh vydá jiným směrem, že Shia vyfasuje novou slečnu k dobývání a že nás nejspíš čeká pár milých rozhovorů s padlou sexbombou, která bude celou záležitost těžko nějak tutlat.

Je docela neobvyklé se takhle zbavit hvězdy velké filmové série. Navíc těsně před začátkem natáčení, které vzhledem k ohlášenému datu premiéry (1.července 2011) nebude zrovna beze spěchu. Po tom, co finančně zklamal horor Bacha, kouše!, bylo ale na místě pochybovat o tom, zda Megan dokáže do kina přitáhnout publikum na vlastní pěst. A protože budou terénní mimozemšťané zajímat omladinu i v případě, že se o ně bude opírat jiná modelka, může si Paramount něco takového klidně dovolit. Velké problémy to totiž způsobí především druhé straně, která teď bude muset ustát Jonaha Hexe (očekávají se velmi nemilé tržby) a která má bez Transformers dost nejistou budoucnost. Oceňujeme tvoji upřímnost, Megan, ale za velkou louží se prostě nevyplácí. Snad tohle není začátek konce...

UPDATE: Už se vybírá náhradnice.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace