Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Veteráni do toho šlápnou


ikona
Mr. Hlad
anthony hopkinsrobert de niro
Stará oscarová škola hodlá vyučit mladou generaci 

Člověk by si myslel, že herci, kteří by si měli každý měsíc chodit na poštu pro důchod, se do akčních rolí moc hrnout nebudou. Opak je ale pravdou. Možná, že si chtějí na stará kolena ještě trochu užít nebo sami sobě něco dokázat, ale fakt je ten, že Anthonyho Hopkinse a Roberta De Nira uvidíme rádi v čemkoliv.

Ten první zmíněný se dost možná nechá ukecat do role hlavního záporáka v chystané fantasy Arabian Nights. Na jeho kouzelníka jménem Pharotu bude mít hlavní hrdina Sindibád pořádnou pifku, protože mu zabil jeho lásku – mořskou pannu. A navíc by rád získal ještě o něco větší moc, aby mohl zničit svět, ovládnout ho nebo aby s ním mohl dělat nějaké jiné ošklivé věci. Příští rok se Hopkins navíc objeví v comicsovém Thorovi, kde bude vládnout severským bohům a chystá se i na nějaké to vymítání démonů v hororu The Rite. S tímhle důchodcem bude ještě zábava.

Robert De Niro se ale nenechá zahanbit. Ještě letos mu půjde po krku nejdrsnější Mexičan na světě Danny Trejo v grindhousovké Mačetě a příští rok se objeví v akčním thrilleru The Killer Elite, kde bude krýt záda Jasonovi Stathamovi a Clivu Owenovi. V příběhu speciální jednotky, jejíž členy likviduje zabijácké komando, se navíc objeví i Dominic „neumím hrát, ale jsem velký“ Purcell nebo Yvone Strachovski ze seriálového Chucka. Obsazení vypadá až podezřele zajímavě na to, že jsme ještě před pár týdny očekávali klasické stathamovské akční béčko. Každopádně těšíme se. Na oboje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace