Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Oscarové Stmívání?


ikona
Mr. Hlad
twilight
Který oscarový režisér uzavře upírsko-romantickou ságu?  

Sága Stmívání nemá po prvních dvou dílech na MovieZone úplně nejlepší pozici. Jednoduše se nám ty filmy nelíbí, protože jsou vizuálně nezajímavé, herecky nepříliš přesvědčivé a vycházejí z knížky, kterou by si do knihovny vedle Shakespeara dal nejspíš jen málokdo.

Filmy ale vydělávají, a tak se nemůžeme divit tomu, že by u toho rádi byli i režiséři, které bychom nečekali. Jedničku natočila nijak hvězdná Catherine Hardwick, pod dvojku se podepsal všeuměl Chris Weitz a třetí díl, jehož trailery překvapivě nepůsobí nijak zle, dělá talentovaný David Slade. Před nedávném jsme psali o tom, že okolo Twilight sága: Rozbřesk se motá nejeden zajímavý režisér a dokonce i pár držitelů Oskara. Vůně peněz je zkrátka vůně peněz. A Bill Condon jí neodolal.

Condon má za sebou úspěšný muzikál Dreamgirls, který získal dva Oscary, a dalších šest nominací. On sám má jednoho plešouna doma také, dostal ho v roce 1998 za scénář vynikajícího dramatu Bohové a monstra. Člověk má pocit, že takového režiséra je pro upírskou romanci škoda, ale třeba Condon dokáže celou ságu uzavřít tak, že na ní nebudeme muset vzpomínat ve zlém. Schopnosti na to má, teď už jde jen o tu vůli. Ať už o jeho, nebo o producentskou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace