Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drsňáci nevyjednávají. Nebo ano?


ikona
Mr. Hlad
kurt russell
Připravte se na obléhání … 

Filmy natočené podle skutečné události jsou většinou tříhodinové životopisy. Pokud nepočítáme válečná dramata, myslel by si člověk, že na světě je celkem klid a neděje se tu nic moc, kvůli čemu by měl mít strach o svůj krk.

Tak to ale není a i v Americe může čas od času dojít k něčemu tak absurdnímu, jako je například obléhání. V roce 1993 se v texaském městě Waco přihodilo něco, co patří spíš do středověku než do doby, ve které mají nejsilnější státy k dispozici jaderné zbraně. Jakási sekta začala trošku zlobit, a tak na ní vlítli hoši z FBI a ze spřátelených úřadů. Ono takové obvinění ze znásilnění nebo ze sexuálního obtěžování dětí není žádná sranda. Bohužel se ne všechno povedlo tak, jak bylo naplánováno a celá akce se zvrhla v obléhání, které trvalo padesát jedna dní. A nepřežilo ho přes osmdesát lidí.

Režisér Rupper Wainwright teď celou tuhle událost hodlá zfilmovat. Prostor údajně dostanou agenti, vyjednavači, sektáři i politické špičky a herecké obsazení je velmi zajímavé. Kurta Russella jsme naposledy v kinech viděli v roce 2007, kdy usedl za volant Auta zabiják a popravdě nám jeho charisma docela chybí. Adrien Brody si v poslední době vybírá samé zajímavé projekty a Sharon Stone si na stará kolena také nějakou tu pořádnou hereckou příležitost zaslouží. Nervózní můžeme být právě z režiséra, jenž má za sebou solidní horor Stigmata, ale i prakticky nekoukatelný remake Carpenterovy Mlhy. Snad mu to teď půjde lépe.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace