Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brad a Natálka budou Superbad


ikona
KarelR
brad pittnatalie portman
Romantická komedie s áčkovým obsazení se dostává do správných rukou. 

Greg Mottola nám dělá radost. Nedá se sice říct, že by ze Superbad nebo Zábavného parku šílela široká veřejnost, jde ale o povedené komedie, které si mezi mladou cílovkou svoje příznivce rozhodně našly. Hlavně ta první. Na podzim jsme měli od Mottoly dostat Paula, zoufale očekávanou geekovskou záležitost se Simonem Peggem, Nickem Frostem a partou vynikajících komiků, ta se ale kvůli složitým trikům zdrží v postprodukci a uvidíme ji až na jaře. Jenže to neznamená, že nemůže začít pracovat na dalším filmu.

Jakmile měl tedy volnější chvilku, uzavřel menší dohodu s pány z Paramountu, kterým se od loňského března válela v šuplíku práva na knihu Important Artifacts and Personal Property from the Collection of Lenore Doolan and Harold Morris, Including Books, Street Fashion, and Jewelry (v kinech budeme s trochou štěstí vyhlížet jenom první dvě slova). Ta vypráví o čtyřletém vztahu fotografa po čtyřítce a téměř třicetileté jídelní kritičky, a Mottola by měl tenhle netradiční soubor 325 fotek s popisky, jež tvoří jednotlivé střípky příběhu, zadaptovat do scénáře pro celovečerák. Kupodivu zatím nepadlo ani slovo o tom, že by i režíroval, na to ale bude ještě dost času.

Kdyby však na film nakonec dohlížel i za kamerou, dávalo by to velký smysl, jelikož má na čase, aby si zkusil práci s většími hvězdami. A právě na ty může u tohohle projektu narazit, hlavní role by si totiž měli zahrát Brad Pitt a Natalie Portman. Tahle dvojka sice není v poslední době v té úplně největší záři reflektorů, oba ale bodují v kvalitní produkci (Buon Giorno!) a čekají nás jejich spolupráce s Terrencem Malickem (Pittův The Tree of Life) nebo Darrenem Aronofskym (Natálka v Black Swan). Pokud se tedy opravdu sejdou v jedné romantické komedii pod Mottolovým vedením, můžeme se začít těšit na film, který třeba vdechne do tohohle nyní maličko zanedbávaného žánru trochu života. Kvůli Gerardu Butlerovi a Amy Adams se na současnou bídu nepůjde dívat donekonečna…

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace