Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podvodník Zemeckis


ikona
Mr. Hlad
robert zemeckis
Vodní svět od režiséra Forresta Gumpa?  

Robert Zemeckis má Oscara za Forresta Gumpa, natočil trilogii Návratů do budoucnosti a donutil Toma Hankse k extrémnímu zacházení s jeho tělem v Trosečníkovi. Když se ale člověk podívá na jeho poslední filmy, padne na něj smutek.

Zemeckis si hraje se svou technologií, díky níž tu máme například Polární express, Beowulfa nebo nedávnou Vánoční koledu a rozhodně se nedá říct, že by jeho nové filmy dokázaly kvalitativně navázat na to, co točil dřív. U Disneyho už někomu došla trpělivost a Zemeckisovi zatrhli financování jeho extrémně drahých a nepříliš výdělečných projektů, které nenabízí nic jiného než divnou animaci. A paradoxně by právě tenhle krok mohl režiséra donutit, aby zase začal točit filmy, jaké dělal dřív. Jeho novinka Dark Life ten potenciál určitě má.

Půjde o adaptaci knihy pro mládež, která se odehrává budoucnosti, kdy se hladiny oceánů zvedly a zničily většinu země. Zbytky lidstva přežívají na ostrovech, respektive pod vodou. Hlavní hrdina Ty, jenž většinu života strávil v oceánu, bude muset vypátrat, co jsou zač podivní a nebezpeční bandité, kteří útočí na vládní lodě se zásobami. A brzy zjistí, že celá situace je mnohem složitější a že vláda nehraje s lidmi úplně poctivou hru. Zní to celkem zajímavě a Zemeckis by měl být zárukou toho, že Dark Life nebude jen další dětskou fantasy, takže se začínáme pomalu těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace