Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čtvrtá TrailerNight proběhne 7. května v Biu Oko!


ikona
Cival
moviezoneredakcetrailery
Další noc filmových trailerů se blíží. Zapiště si termín...  

Oteplilo se. Je čas vylézt ze slují. Tři roky uplynuly od poslední Noci filmových trailerů a my jsme se rozhodli, že do toho znovu šlápnem. Zatím vám nebudeme psát, co přesně na vás čeká. Spousta z vás beztak rámcovou představu má, protože se zúčastnila některé z předchozích TrailerNight, kde jsme pouštěli největší aktuální trailerové pecky, plus nestárnoucí upoutávky nedávné minulosti, prokládali to základními i pokročilejšími informacemi ze zákulisí trailerového byznysu, vyzpovídali hosta z řad českých filmařů… a pak se šli napít.

Letošní TrailerNight by měla být specifická hned v několika ohledech. Hlavně chystáme jedno velké překvapení, tedy jednu novinku, kterou sice zatím nemůžeme (a nechceme) prozradit, ale do nějakých čtrnácti dnů se o ní určitě dozvíte se vší parádou.

Co ale musíte vědět už teď (a je to důvod i k publikaci tohoto oznámení) je skutečnost, že se akce bude konat v pátek 7. května ve 20:30 v nedávno zrestaurovaném kinu Oko v Praze! To má výrazně vylepšené technické parametry, jež nám umožňují trailery odehrát nejen v odpovídající kvalitě, ale některé i s českými titulky. A samozřejmě za podpory moudrých slov, které si redakce připraví, aby vám mohla dopřát co nejzajímavější vhled do světa filmových upoutávek. I proto by měla být účast povinná pro každého, kdo to s trailery, a kinematografií obecně, myslí vážně.

Po skončení programu se navíc bude až do rána popíjet přímo ve foyer Bio Oko, v tamějším příjemném baru, kde budou mimo jiné dekorováni i dosud neocenění výherci sezón MZ Tipovačky.

Zkrátka a dobře, dobrý důvod. proč se na začátku května dostavit do Prahy a investovat čas do MovieZone a komunity okolo ní. Bookujte si termín, ať jste připraveni na okamžik, kdy budou do prodeje uvolněny lístky (to vás samozřejmě hned upozorníme, kde můžete nakupovat a rezervovat).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace