Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reynolds, zombie a comicsy


ikona
Mr. Hlad
ryan reynolds
Ryan Reynolds chystá další comics. Tentokrát trochu neobvyklý.  

Ryan Reynolds je na roztrhání. Je mladý, sympatický, umí hrát, nebojí se žádného žánru a brzy z něho bude pravděpodobně obrovská hvězda. Ne že by teď kopal druhou ligu, ale hlavní role v adaptaci comicsu bezpochyby jeho kariéru řádně nakopne.

Momentálně pracuje na Green Lanternovi s režisérem Martinem Campbellem, který akci rozumí jako málokdo v Hollywoodu, takže i když má mít film premiéru až v létě 2011, už teď se těšíme. Reynoldsovi se ale comicsy nejspíš líbí a zdá se, že se hodlá objevit v dalším. R.I.P.D.  bude vyprávět o zvláštním policejním oddělení, které se specializuje na mrtvé lidi, jimž ještě nedošlo, že svět na ně už dávno není zvědavý. Hlavním hrdinou, kterého by si Reynolds měl zahrát, má být bývalý policista, jenž nedávno dodýchal, kvůli jeho schopnostem si ho však „Rest In Peace Department“ vybral a dal mu šanci pokračovat v jeho práci. Navíc nafasoval parťáka v podobě více než sto let mrtvého kovboje a společně vyrazili do ulic, aby … no aby znovu zabíjeli mrtvé.

Podle producenta Neala Moritze se máme těšit na comicsovou buddy movie a už jméno scénáristy naznačuje, že nás nečeká žádná extra vážná záležitost. Lucas Moore totiž napsal Pařbu ve Vegas. Režie se ujme David Dobkin, jenž má za sebou povedenou komedie Nesvatbovi, ale především Rytíře ze Šanghaje, v nichž ukázal, že má cit pro parťácké filmy i pro dobře natočenou akci. Celé to zní poměrně zajímavě, tak uvidíme, jestli se tématu tvůrci nakonec nezaleknou a nevyměknou. Moritz se ale už teď nechal slyšet, že R.I.P.D. bude natočené tak, aby dostalo přístupnost PG-13, takže mozky rozpláclé na stěnách nejspíš budeme muset hledat jinde.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace