Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vlkodlačí Twilight plný sexu?


ikona
KarelR
twilight
Scenárista X-Menů a Watchmenů hodlá debutovat s odvážnou látkou. 

David Hayter je přinejmenším zajímavá osoba. Dabuje Snakea v Metal Gear Solid a občas i animovaného Kapitána Ameriku, spolupracoval na scénářích prvních dvou dílů ságy X-Men a Watchmenů, pořád ale není jisté, jestli je silnou tvůrčí osobností, nebo se jen dokáže přichomýtnout k těm správným projektům. To bychom nicméně měli brzy zjistit, protože se konečně dočkal vytouženého přesunu na režisérský post, o nějž už bojoval třeba u zmíněných Watchmenů.

Hayter si jako svůj debut natočí film s jednoduchým názvem Wolves, pod nímž podle jeho vlastních slov máme hledat něco jako Twilight. Jen drsnější a bez nějakého upejpání se co se týče postelových hrátek, protože prý vlkodlaci nemůžou být žádní svatoušci. Čeká nás tak převrácení celé mytologie, když bude s metaforickým vytím na měsíc zacházeno o něco přímočařeji, a prokletí chlapci si zřejmě nebudou svoje pudy vybíjet jen na roztrhaných obětech. A koneckonců... proč ne?

Celé to vlastně nezní vůbec špatně, je ale třeba myslet na to, že bude Hayterovi nejspíš stát za zády armáda producentů a nutit ho k tomu, aby měl film co nejmainstreamovější vzezření (ačkoliv spolkne jenom 18 milionů dolarů). Jestli má tedy nějakou drsnou eRkovou vizi, bude se muset hodně ohánět, aby ji dostal na plátno. V čemž mu nezbývá než fandit, protože by žánr nějaký ten pánský Twilight (nakolik blbě to v tuhle chvíli zní) určitě unesl, a od Sladeova Zatmění se ho s téměř stoprocentní pravděpodobností nedočkáme. Už proto se snad Hayter předvede, a my ho budeme moct dál pomlouvat pouze za jeho nechvalně známý výrok, abychom všichni přišli na Watchmeny i druhý týden promítání, jinak zabíjíme eRkové comicsové adaptace. Tak bojuj, ty ochránče kinematografie.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace