Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith opět mužem v černém?


ikona
KarelR
men in blackwill smith
Natočí herecká superstar další sequel, nebo skočí po fantasy? 

Prázdniny, které si Will Smith vzal po tom, co diváky příliš neuspokojil Hancockem ani Sedmi životy (ač se do kin opět chodilo houfně), nesou filmoví producenti docela těžce. A tak mu pod nos stále strkají nové a nové látky, které potřebují jeho jméno a tvář na plakátu k tomu, aby vydělaly tučný balík. V poslední době se krom stále omílaných sequelů mluvilo o remaku Hitchcockova Podezření nebo další adaptaci Růží pro Algernon, teď se však situace o trochu vyjasnila. Smith by měl mít na výběr ze dvou filmů.

Tou méně interesantní volbou jsou Muži v Černém 3, kteří předehnali jak druhého Hancocka (Berg točí Battleship), tak třetí Mizery (Bay má opět na krku Transformers). Napsal je Etan Cohen, jenž nedávno přispěl do scénáře Tropické bouře, a podle všeho by se v nich měl agent J podívat do minulosti. Tommy Lee Jones totiž o další likvidaci šmejdu z vesmíru nemá zájem, z někoho tedy vypadla úžasná idea, představit nám mladší verzi agenta K s tváří Joshe Brolina. Dál to asi netřeba komentovat, na místě je spíš modlení se v zázrak.

Druhým filmem ve Smithově hledáčku je dobrodružná fantasy The City that Sailed, kterou měl už jednou natočit společně s Francisem Lawrencem (Já, legenda). Ten projekt nakonec opustil, scénář Andrewa Niccola (Gattaca, Obchodník se smrtí) je tak nyní zpátky v oběhu. Jde o příběh malé dívky, která v Londýně strádá nepřítomností svého otce, jenž přežívá jako pouliční kouzelník kdesi v New Yorku. Její přání znovu se s ním setkat jí splní až magické svíčky v opuštěném majáku, které vyšlou celý manhattanský ostrov na cestu napříč Atlantikem. Zajímavý nápad, jenž by mohl nakonec zvítězit především proto, že myslí i na Smithovu dceru Willow. Ta je totiž v tom správném věku, aby si pocvičila herecké vlohy po tatínkově boku, a její případné obsazení by Muže v černém určitě na čas odstavilo. Fandíte tedy víc další rodinné sešlosti, nebo hlasujete pro návrat hlučnýho cvrčka?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace