Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po upírech přijde kosení čarodějnic


ikona
KarelR
stmívánítimur bekmambetov
Timur Bekmambetov spojí síly se studiem, které nám dalo Twilight ságu. 

V Summit Entertainment je to asi jedna velká šňůra večírků. Twilight sága už po dvou dílech ze čtyř vydělala neskutečný balík a válečně drama Smrt čeká všude posbíralo dvakrát víc Oscarů než Avatar, takže je nutné vymýšlet, kam všechny ty prachy a "dobré jméno" nacpat. A protože teď letí nadpřirozeno, přišel čas oživit nějakého toho borce, co nakopává pozadí nepříliš smrtelným bytostem.

Svou cestu před kamery tak pozvolna začíná The Last Witch Hunter, jehož nástřel Summit hodně draho pořídil od Coryho Goodmana, scenáristy blížícího se Priesta s Paulem Bettanym. "Poslední lovec čarodějnic" je přesně o tom, co naznačuje název, a jeho hlavní hrdina se bude potýkat s rapidním ubýváním svých kolegů, zatímco se na Zemi pohybuje čím dál tím víc čarodějů a čarodějek. Ti plánují lidstvu řádně zatopit, což se samozřejmě může stát jen přes něčí mrtvolu.

The Last Witch Hunter by měl být filmovou sérií a oblažit nás tedy souboji s čarodějnicemi hned několikrát, podařit se mu to ale může jen v případě, že uspěje první film. A o to by se měl postarat Timur Bekmambetov (Noční a Denní hlídka, Wanted), kterého Summit získal jako producenta snímku, a zároveň není vyloučená možnost, že si jej i zrežíruje. Z hrozby nového franchise pro Roberta Pattinsona se tak stává celkem dobře znějící záležitost, za kterou se čarodějnice mezi námi snad budou muset stydět méně, než upíři za Nový měsíc a vlkodlaci za třetí Underworld. Vaše návrhy na představitele hlavní role?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace