Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

3 projekty pro Davida Finchera


ikona
Mr. Hlad
david fincher
Je libo comicsovku, biografii nebo poctivou detektivku?  

Podivuhodný případ Benjamina Buttona neslavil na Oscarech takový úspěch, v jaký David Fincher a ostatní zainteresovaní nejspíš doufali, a tak se jeden z nejzajímavějších režisérů současnosti pomalu začíná opět vracet k projektům, které jsou možná zajímavější, rozhodně ale s menším „academy award winner“ potenciálem.

Okolo remaku animovaného kulťáku Heavy Metal se motá Fincher už dlouho. Chvilku to sice vypadalo, že Paramount celý projekt odpíská, ale zdá se, že milovníci tvrdé muziky, samoúčelného násilí a velmi spoře oděných hrdinek mohou být klidní. Navíc to vypadá, že drby ohledně toho, že by jednu z povídek měl natočit James Cameron a další Zack Snyder, jsou pravdivé. O tom, že celý film má být ve 3D, se snad nemusíme zmiňovat. Pokud byste ale od Finchera raději viděli něco klidnějšího, možná vás víc zaujme drama Pawn Sacrifice. Půjde o životopis šachové legendy Bobbyho Fishera, v němž by mělo dojít i na slavnou hru s Borisem Spasskym. Produkuje Tobey Maguire.

Jestliže vás nevzrušuje představa přestylizované comicsové podívané nebo nevíte, jestli v šachu začínají bílé nebo černé figurky, nejspíš budete fandit projektu The Girl With the Dragon Tattoo. Jde o adaptaci velmi populární detektivky Stiega Larssona, jež u nás vyšla pod názvem Muži, kteří nenávidí ženy. Údajně jde o velmi povedené čtivo a švédská filmová verze, mimochodem také prý hodně povedená, se do českých kin dostane už za pár týdnů. Scénář připravované adaptace má na starosti Steve Zaillian, jemuž nad krbem stojí Oscar za Schindlerův seznam, a v hlavní roli tak trochu divné a ultradrsné hackerky by tvůrci rádi viděli Carey Mulligan. Tak s čím do kina nejdřív?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace