Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Remaky policejní, vládní a hřbitovní


ikona
KarelR
remake
Policejní akademie ještě jednou? A co dalšího padlo producentům do oka? 

Vzpomínáte si, že Steve Guttenberg nedávno hrozil osmou Policejní akademií? Klid, netřeba se jí bát. Nakonec je všechno jinak. Místo regulérního pokračování se totiž v duchu poslední doby pojede odznova. Remake, restart, relaunch... můžeme tomu prý říkat jak chceme, producent původní série Paul Maslansky ale hodlá objevit nové komediální talenty, kteří ponesou vlajku policejních magorů dál. Vrátí se trochu odvázanější humor, jakým se chlubily první díly, nebo se dočkáme dalšího laciného blbnutí, které jej nevidělo ani z rychlíku? Kdo ví. Každopádně se ale můžeme těšit na původní znělku. Jaká úleva...

O něco větší zábava by mohla být s trochu méně známým výplodem osmdesátek, hororem Hřbitov domácích zvířátek. Ten si kdysi z vlastní knihy zadaptoval Stephen King, a ani to mu nezaručilo věčnou slávu. Lorenzo Di Bonaventura (G. I. Joe, Transformers) teď ale usoudil, že by to s novým scénářem od Matthewa Greenberga (1408) mohlo dopadnout mnohem lépe. Příběh rodiny, která se přistěhuje do sousedství netradičního hřbitova, tak dostane druhou šanci vyděsit pár ochránců zvířat. O zakopávání koček chvíli přemýšlel i sám George Clooney, ten ale projekt dávno opustil. Kdo asi sáhne po lopatě místo něj?

Třetím remakem, o kterém se nedávno začalo mluvit, je modernější verze Vládního prohlášení Franka Capry. Politickou klasiku z roku 1948, ve které Spencer Tracy kandidoval na prezidenta USA, skákal z letadla a udobřoval si manželku Katharine Hepburn, má v merku Gary Marshall. V hlavní roli by rád viděl svého oblíbence Richarda Gerea a jeho ženu by si mohla střihnout Jessica Biel (dříve se mluvilo o Annette Bening), v tuhle chvíli ale není nic vytesané do kamene. Scénář Roda Lurieho (Nic než pravda) je sice hotový, Marshall ale bude určitě tlačen do silvestrovského "sequelu" Valentine's Day, takže se film dost možná odloží. Není totiž moc lidí, kteří by si vyšlápli na látku, která už byla jednou výborně zpracovaná.

Dobré zprávy? U žádného z remakeů se zatím neplánuje 3D!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace