Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Tipovačka: Jak vidíte letošní Oscary a Lvy?


ikona
KarelR
oscartipovačka
Víte, kdo si letos ponese domů nějakou zlatou sošku? To určitě nejste sami... 

V Hollywoodu už se pucují červené koberce a Petr Vachler zase objednává tolik chlebíčků, že by je nezdlábnul ani frajer Luke. Přípravy na předávání nejdůležitějších filmových cen roku jsou zkrátka v plném proudu, ať už si pod nimi představujete sešlost filmařské smetánky v Kodak Theatre nebo našinecký sraz v paláci Lucerna.

A v obou případech teď máte šanci předvést, že byste mohli vítěze vybírat sami, což by někomu určitě ušetřilo spoustu práce a peněz. Oscarová MZ Tipovačka je totiž zpátky a spolu s hádáním nových majitelů pozlacených plešounů si letos můžete zatipovat i budoucí držitele cen domácích. Myslíte si, že v tom všem máte jasno víc než imf, Cival anebo zbytek zdejší tiperské obce? Tak se mazejte zaregistrovat (je mimochodem nutné být pod stejným nickem registrovaný i na MZ!) a račte naklikat svoje předzvěsti, abyste si měli čím obhájit všechny ty loňské návštěvy kina. A nejen proto, vítězové naší dvojtipovačky (stejně jako vítězové klasické tipovačky) se možná dočkají i nějakých těch milých darů, které by jim redakce mohla teoreticky předat na jedné zatím blíže nespecifikované akci...

         

::: TIPUJTE: Oscar 2009 (82. ročník) :::

uzávěrka: 8.března 2010 2:00

  

::: TIPUJTE: Český lev 2009 (17.ročník) :::

uzávěrka: 6.března 2010 20:00

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace