Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tak co nového u Transformerů?


ikona
Mr. Hlad
megan foxmichael bayshia labeouftransformers
Jaké má Michael Bay plány pro roboty?  

Transformers 2: Pomsta poražených byla pro velkou část fanoušků robotické akce trošku zklamáním. Pořád se v ní sice něco dělo, ale film už zdaleka neměl tak příjemnou atmosféru jako jednička a akce byla často velmi zmatená. V kinech sice Michael Bay utržil víc, ale o diváckém nadšení jako v případě prvního filmu se zase až tak moc mluvit nedá.

Třetí díl uvidíme sice až v létě příštího roku, už teď to však vypadá, že Michael Bay si je problémů, které se vyskytly u dvojky, vědom. V nedávném rozhovoru totiž potvrdil, že se Transformers 3 zaměří více na charaktery postav (a pravděpodobně i robotů) a množství akce, ve které všechno vybuchuje, hoří a létá vzduchem tak často, že už to skoro není ani zábavné, se omezí. Rozhodně to ale neznamená, že by se z Transformerů mělo stát komorní drama, režisér jen slibuje návrat k tomu, co fungovalo v prvním filmu a větší zaměření na mytologii. A jen tak mimochodem potvrdil, že se vrací Shia LaBeouf i Megan Fox. Ale přišel i s několika novinkami.

Natáčení bude tentokrát probíhat v Chicagu a v Moskvě, takže roboti by se mohli vrátit od poměrně nudných pyramid zpátky do města, kde s nimi byla podstatně větší legrace. A likvidace Kremlu by mohla být docela sranda. Michael Bay se navíc nechal slyšet, že přemýšlí o tom, že by celý film byl ve 3D. Momentálně se prý zkouší, jak by to celé mohlo vypadat a jestli by to vůbec fungovalo. Během natáčení druhého dílu Bay tvrdil, že 3D je blbost, ale při pohledu na hromadu peněz, které vydělal Avatar, musí názory přehodnotit i ten nejkonzervativnější režisér, tak uvidíme, jestli nám v červenci 2011 budou autoboti střílet rakety přímo do obličeje.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (13)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace