Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Showgirls 2: The Return: Necenzurované pětiminutové promo


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
st39.6

Od: vorlander-secretary@showboy.com
Předmět: [FWD]RE: Finální rozpočet filmu

office@suicideprod.com napsal(a):

Dobrý den, pane Vorlandere,
jménem produkční společnosti Suicide prod. vás tímto dopisem žádám o objasnění některých nesrozumitelných výdajů ve finálním rozpočtu filmu Showgirls 2: The Return, jenž byl vyčíslen na 25 milionů dolarů. Konkrétně vedení naší společnosti nerozumí kuriózně nízkým nákladům na techniku (světla $0, kamerová technika $800, zvuk, zvuková a obrazová postprodukce $3?), dále nám není zcela jasná výše honorářů hereckého ansáblu ($9 000 000?, domnívali jsme se, že nebudete obsazovat žádné hollywoodské hvězdy?) a především výdaje na rekvizity a catering ($15 000 000 je pro nás naprosto nepochopitelná částka).

Děkujeme za vysvětlení tohoto nedorozumnění a těšíme se na první trailer,
jménem Suicide prod.,
Joseph Pepan


Dobrý den, pane Pepane,

jakožto jeho sekretářka si dovolím drobnou předmluvu, než se začtete do bóhémské odpovědi našeho milovaného režiséra - jen pro vysvětlení a rozvedení některých pojmů.
Pan Vorlander se rozhodl se slovy "tím se dostaneme divákům pod kůži" film natočit na spotřebitelskou HD kameru, která prý poskytuje dostatečnou kvalitu k reprodukci přirozeně svícené scény - proto žádné náklady na světla. Zvuk byl pro větší autenticitu zaznamenáván tím samým zařízením. Postprodukce vznikala za pomoci přátel, v tomto případě budu pana Vorlandera citovat: "Těm klukům stačí za hoďku práce koupit jednoho číze". Zbytek také slovy pana Vorlandera.

Přeji hezký den,
Helen Biscuit

Původní zpráva od "maestro.volander@showboy.com":
no, kamery sme koupily ve walmartu. to obsazení bylo drahý, páč sme obsadily samý ďefky a zbytek tak nějak projebali. z rekvizit byl drahej fet, aby to bylo všechno autentický žějo no a catring je prochlastanej. To sou ale naprosto normální tvůrčí podmínki takový produkce. nějak nechápu co nechápete hehe. na trailer nezbyli peníze ani číze takže sem ho musel střihat sám doufám že mi to proplatíte

V.

Jen bych rád dodal, že dneska člověka za natočení takové hovadiny neomlouvá ani konstantní práce pod vlivem silných drog a alkoholu. A ano, ten film opravdu má mít rozpočet kolem dvaceti milionů. Trailer i přes smrtelně dlouhou stopáž dokoukejte. Je to obdivuhodně... surrealistické. Tolik ňader, špatných obrázků, zvukově promakaných pasáží a zfetovaných lidí jste pohromadě ještě nikde neviděli.

P.S.: Mlácení činkou do hlavy hned po dramatickém lezení z vany je naprosto ojedinělý filmový zážitek.

P.P.S.: Ta přestřelka někde v polovině traileru ... WOW!!!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace