Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Natálka a huličský road trip


ikona
KarelR
natalie portman
Harolde a Kumare, třeste se. Ženy berou trávu do vlastních rukou. 

Kde jsou ty časy dívenky z Leona. Natalie Portman začala kariéru pěkně s cigaretou v ústech, aby následně proběhla jednou menší sci-fi ságou, oholila si hlavu a nyní míří zpět k blbnutí se zapalovačem. Nemluvím teď o letošní středověké komedii Your Highness, v níž se možná také dočkáme nějakého obláčku kouře (tolik lidí z tvůrčího týmu Travičky zelené se na place nemotá náhodou), nýbrž o projektu jménem Best Buds.

Ten si klade nároky být maličko přelomový, protože půjde o první huličskou komedii, ve které se poveze spousta trávy z bodu A do bodu B pod ženským dohledem. Jejími hlavními hrdinkami totiž budou dvě nejlepší kamarádky, které musí skočit do auta a vydat se zachránit svatbu kámošky číslo tři. A to tím, že jí dovezou nějaký ten kvalitní matroš. Zatím se neví, k čemu ho bude slečna v bílém potřebovat (vdává se pro peníze a došel jí alkohol?), v každém případě nás prý ale čeká slušný úlet ve stylu Zahulíme, uvidíme. Jen ty holky tam asi budou o něco chytřejší.

Natálka si v Best Buds zahraje jeden z hlavních partů a hodlá tuhle nezávislou komedii i produkovat, ještě předtím má ale na programu tu samou "dvojroli" u Pride and Prejudice and Zombies (ano, čtete dobře). Začínám tak mít trochu pocit, že se na natáčení Your Highness musely dít moc hezké věci. Anebo jde o prosté pokračování odvážně kariérní krasojízdy, ve které teď budou thrillery od Aronofskyho střídat comicsové spektákly Kennetha Branagha, jen proto abychom si nemysleli, že se bývalá královna Naboo něčeho zalekne. Jde té holce nefandit?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace