Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smrtonosná past popáté?


ikona
Mr. Hlad
bruce willis
Jaké plány má Bruce Willis s Johnem McClanem?  

Již za pár dní bude mít v Americe premiéru akční komedie Poldové. Bruce Willis v ní spojí síly s Traceym Morganem a režisérem Kevinem Smithem a pokusí potěšit fandy Posledního skauta a buddy movies vůbec. A možná má i nějaké to překvapení.

I když ono to vlastně takové překvapení není, protože řeči o Smrtonosné pasti 5 se daly očekávat. Čtyřka vydělala celosvětově skoro čtyři sta milionů dolarů a fanouškům se líbila, takže pokud Bruce bude chtít, aby pětka vznikla, nejspíš mu nebude nikdo bránit. A zdá se, že on chce. Děj by se tentokrát neměl odehrávat v mrakodrapu, na letišti nebo v New Yorku, ale Willis by rád z Johna McClanea udělal mezinárodního hrdinu a rozstřílel pár věcí i mimo USA. Za kamerou by prý rád opět viděl Lena Wisemana. Jeho jméno bylo sice spojováno s několika projekty, ale zdá se, že se momentálně fláká a že by si čas na jednu akční legendu udělat mohl. Podle Willise by se na filmu mohlo začít pracovat příští rok.

Bruce Willis by se ale nebál ani dalšího sequelu. O dvojce Vyvoleného se mluví už pár let, ale zatím se nikde nic neděje. Během prázdnin se však prý Wilis sešel s režisérem M. Night Shyamalanem a ani jeden z nich by se pokračování nebránil. Zájem má údajně i Samuel L. Jackson a protože comicsové filmy i „necomicsové“ comicsové filmy pořád táhnou, nemělo by být s dobrým scénářem shánění peněz moc těžké. Uvidíme, jak se bude dařit v kinech Poslednímu vládci větru. Pokud půjde o propadák, Shyamalan si bude muset fanoušky nějak usmířit a dvojka Vyvoleného by byl asi ten nejlepší způsob.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace