Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Damon a Affleck opět spolu?


ikona
Mr. Hlad
ben affleckmatt damon
Spojí oscarová dvojice opět síly u neobvyklého milostného čtyřúhelníku?  

Matt Damon a Ben Affleck jsou momentálně v pohodě. Ten první pracuje na své herecké kariéře a v nejbližší době ho pravděpodobně žádný průšvih nečeká, ten druhý se vzpamatoval z celosvětové vlny nenávisti, která se proti němu z jakéhosi důvodu zvedla, a ukázal, že za kamerou mu to jde lépe než před ní.

Teď to ale vypadá, že by se mohli po letech zase sejít u jednoho filmu. V roce 1997 se takhle také sešli a byl z toho Oscar za scénář a dokonalý rozjezd dvou hereckých kariér. Tentokrát nás ale žádné drama o geniálním matematikovi z ulice nečeká. Děj filmu The Trade bude vycházet ze skutečných událostí, ke kterým došlo v sedmdesátých letech. Dvě tehdejší hvězdy baseballového klubu New York Yankees Fritz Peterson a Mike Kekich se totiž zamilovali do svých manželek. Fritz do paní Kekichové a Mike do paní Petersonové. A tak si je prohodili a byl z toho skandál, který otřásl prudérní Amerikou.

Scénář Davea Mandela, jenž psal třeba legendární sitcom Seinfeld, patří údajně mezi nejlepší nezfilmované věci, jež teď putují po Hollywoodu a údajně v sobě má něco z filmu Hala Ashbyho. Affleck by se měl v případě The Trade postavit za kameru a snad by se měl zhostit i jedné z hlavních rolí, ta druhá by logicky připadla na Damona. Bylo by rozhodně fajn vidět tuhle dvojici znovu pohromadě, protože zatím vždycky, když byli na plátně spolu, natočili hodně dobrý film. Jestli jsou navíc zvěsti o scénáři pravdivé, mohl by být The Trade opravdu zajímavou podívanou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace