Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #24 o Districtu 9 a magorech


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Star Wars, Avatar, hororové legendy a Megan Fox ve spodním prádle. 

Před výplachem není úniku. Najde si vás všude!

Bitka týdne

Star Wars mají po celém světě miliony fanoušků, ale jen ti největší z nich jsou ochotni chodit do práce nebo do školy oblečení jako Darth Vader a mlátit se na zahradě plastovými světelnými meči. Pakliže je člověku dvanáct let, je tohle do jisté míry v pořádku, o starších ochráncích galaxie a temných pánech ze Sithu si ale mnohdy okolí může myslet, že jsou to lidé, jimž v dětství někdo něco ošklivého provedl nebo případně, že jsou to prostě jen a pouze idioti. Když se ale takovýchhle hňupů sejde na jednom místě několik stovek, může z toho být překvapivě hodně zajímavá a vtipná akce.

Plakáty týdne

Dělat si legraci z Avatara nebo podobného filmového hitu tak, že se přebarví hrdinové na plakátech od jiných filmů na modro, zvládne po krátké instrukci i průměrný orangutan. Přesto se ale pořád ještě na světě najdou lidé, kteří dokážou s pomocí originálního nápadu a vlastní kreativity udělat falešné plakáty, které jsou nejen doopravdy vtipné, ale často i naznačují, že nějaký ten nečekaný filmový crossover by nakonec nemusel dopadnout úplně špatně. A některé by zase neměly nikdy spatřit světlo světa.

Remake týdne

Remakuje se všechno. A čím dál rychleji. Skandinávská hororová romance Ať vejde ten pravý je dva roky stará a už letos se dočkáme americké verze. Tři roky starý španělský horor Sirotčinec by se také měl brzy stát obětí Hollywoodu a zombie horor Karanténa vznikl jen o rok později než původní [REC]. Nová verze sci-fi pecky Neila Blomkampa District 9 byla natočena pouhých pár měsíců po premiéře originálu. Má něco přes minutu, ale dějově a stylově se snaží držet toho, co přinesl původní film. Jen na ty mimozemšťany už nezbylo místo, na druhou stranu po něm možná dostanete chuť na Happy Meal.

Busta týdne

Když je někdo slavný umělec, král nebo diktátor, dostane se mu té cti, že ho  zvěční nějaký sochař. Nebo alespoň jeho hlavu. John Lasseter, velký šéf Pixaru a režisér zodpovědný za první dva díly Toy Story, Život brouka nebo Auta , je rozhodně člověk, jenž by měl být za umělce považován. Protože je ale pracovně hodně vytížený, nemá čas vysedávat hodiny před člověkem, jenž by se snažil s pomocí kladiva a dláta vytvarovat kus šutru do jeho podoby. Naštěstí jsou ale i rychlejší způsoby.

Reklama týdne

Megan Fox v reklamě na spodní prádlo. Co psát víc?

Móda týdne

Seriál Gossip Girl, neboli v češtině Super drbna, je sice na první i druhý pohled jen další variací na Beverly Hills, ve které je spousta stupidního děje omlouvána přítomností nadprůměrného počtu hezkých mladých lidí, ale evidentně se najde dost diváků, kteří mají právě tohle rádi. Nedávno byla odklepnuta čtvrtá sezóna a teď to navíc vypadá, že ti největší fanoušci si budou moci dokonce koupit oblečení, jež nosí jejich oblíbené hrdinky Serena, Blair, Jenny a Vanessa. Právě podle jejich šatníků britská společnost Miss Selfridge vytvořila osm módních kreací, které si budete moci koupit. Pomáhal jim při tom i návrhář kostýmů seriálu Eric Durman, takže autenticita by měla být zaručena.

Zklamání týdne

Marty McFly byl sobec. Cestoval do minulosti, aby zachránil sebe a svou rodinu. Namísto toho mohl se strojem času dokázat mnohem důležitější a pro společnost přínosnější věci. Stačí se podívat na následující video a na člověka hned padne deprese při představě, jak by mohl svět vypadat, kdyby byli hrdinové Michaela J. Foxe a Christophera Lloyda malinko zodpovědnější.

Hrdina týdne

Můžeme si dělat legraci z Quentina Tarantina a tvrdit, že je to pozér, který jen vykrádá cizí filmy. Můžeme se smát tomu, jak každé dva měsíce představuje nový projekt. Ale zdá se, že jeho láska ke starým nebo k osobitým filmům je opravdová. V Los Angeles je totiž jedno malé kino, které se jmenuje Beverly Hills Cinema a jeho majitel začal v sedmdesátých letech promítat vždy dva filmy od jednoho slavného tvůrce za jednu cenu. A tak to fungovalo do nedávné minulosti a sám Tarantino si sál zamiloval a několikrát tu měl „svůj“ večer. Bohužel i těm matematicky nejméně zdatným dojde, že z toho žádný velký kšeft nebyl a Beverly Hills Cinema po smrti majitele Shermana Torgana čekal krach. A tak se Tarantino nedávno rozhodl koupit celý barák, aby kino mohlo dál fungovat pod vedením syna bývalého majitele a jako hosté by se tu měli časem objevit třeba Jason Reitma nebo Edgar Wright. Hezké gesto.

Úlet týdne

Avatar zasáhl některé lidi možná až příliš. Ti v následujícím videu jsou sice herci, ale to, co dělají, by se v budoucnosti mohlo stát krutou realitou. Zatím je sice ještě moc velká zima na to, aby fandové nejnovější pecky Jamese Camerona běhali nabarvení na modro ve slipech po Stromovce, ale jakmile přijde jaro, může se stát cokoliv. Klikněte si.

Duel týdne

Vyrovnanější duel jsme tu snad nikdy neměli. V době psaní tohoto výplachu vedl Forrest Gump o jeden jediný hlas. Uvidíme, jak moc složité to budete mít teď. Z oscarových filmů se přesuneme do žánru, jenž se většinou na tyhle ceny dívá z velké dálky. Zajímalo by nás, o kom si myslíte, že by vyhrál duel a proč. Ve filmu to bylo poněkud nejednoznačné. Druhé kolo zápasu Freddy vs. Jason je tady.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace