Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lodě, vrazi, havrani a Oscaři


ikona
Mr. Hlad
james mcteiguepeter berg
... aneb jak se donedávna neznámý herec začíná usazovat v Hollywoodu. 

Jeremy Renner byl ještě před rokem herec, jakých se po Hollywoodu pohybují stovky a jediné, co mohl na rozdíl od konkurence nabídnout, byl jeho obří frňák. Pak ale natočil drama Smrt čeká všude, jež bude o Oscara bojovat hned v devíti kategoriích, a když bude mít Renner štěstí, mohl by si plešouna odnést domů i on.

Každopádně fakt je, že komorní válečné drama, jež si to na férovku rozdá s Avatarem, dokázalo tomuhle talentovanému herci nastartovat kariéru a nabídky se mu teď jen hrnou. Ještě letos se objeví  v potenciálně hodně zajímavé zlodějské romanci The Town, kterou režíruje Ben Affleck, ale vzdálenější budoucnost pro něho vypadá ještě lépe. Tak zaprvé – jeho jméno se začalo skloňovat v souvislosti s Battleship Petera Berga. Ačkoliv jde o film natočený podle hry, kterou jsme hráli všichni na základní škole, je jasné, že rozpočet i ambice budou nemalé.  A když by všechno dopadlo dobře, mohl by film všem zúčastněným pořádně nakopnout kariéru.

Stoprocentně ho ale uvidíme ve filmu Havran. Půjde o velmi osobitý pohled na posledních pět dní života Edgara Allana Poea. Slavný básník se totiž bude muset spojit s policií a vypátrat nebezpečného sériového vraha, jenž se inspiroval v jeho dílech. Údajně máme očekávat thriller ve stylu Sedm a v jednání je i účast Ewana McGregora. Každopádně režisér James McTeigue si bude muset po nepříliš povedeném akčňáku Ninja Assassin trochu napravit reputaci, výsledek by ale mohl být zajímavý jak pro nás, tak pro Rennerovu kariéru.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace