Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Morgan pořád za drsňáka


ikona
Mr. Hlad
jeffrey dean morgan
S komediantem bude pořád veselo.  

Fanoušek akčních filmů to měl v poslední době docela těžké. Zdá se však, že letošní rok by mohl žánr, ve kterém vybuchují auta, střílí se ze dvou pistolí najednou a hrdinové mlátí lidi stejně často, jako hláškují, zase trochu oživit.

Chystá se na nás ultimátní setkání legend v The Expendables, remake osmdesátkového seriálu A-Team, comicsovky Kick-Ass a The Losers, návrat k akci si vyzkouší i Dwayne Johnson ve Faster a prostor dostane i pár méně ambiciózních filmů, jako třeba Chmatáci. Pokud má ale žánr přežít, je nutné najít nové hrdiny. Další Arnold nebo Sly se sice nejspíš jen tak neobjeví, ale pár adeptů na novou akční hvězdu by tu přeci jenom bylo. Jedním z nich je bezpochyby Jeffrey Dean Morgan. Má charisma, umí překvapivě i docela dobře hrát, vypadá tak trochu jako medvěd a hlavně – snaží se. V létě se objeví ve zmiňovaných Losers, má za sebou roli ve Watchmenech a mluvilo se o něm i v souvislost s Lobem.

Jeho další projekt sice bude nejspíš menší, rozhodně si ale pozornost zaslouží. Thriller The Unblinking Eye má vyprávět o bývalém policajtovi, jenž odešel na odpočinek po tom, co málem skončil pod kudlou sériového vraha. Bezcharakterní novinář z něj ale i přes jeho odpor chce udělat mediální hvězdu, brzy ale na povrch začnou vyplouvat temná tajemství a jejich životy se ocitnou v nebezpečí. I když by film měl mít rozpočet pouhých deset milionů dolarů, rozhodně by mohlo jít o zajímavou podívanou, protože za kamerou bude stát Michael J. Bassett, jenž točil třeba Solomona Kanea nebo parádní horor Pustina. Kamery se spustí v květnu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace