Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S plynem až na podlaze


ikona
Mr. Hlad
drive
Připravte se na start, tohle bude fofr… 

O některých projektech se mluví v Hollywoodu tak dlouho, že je člověk přestane sledovat, protože počítá s tím, že buď nikdy nevzniknou, nebo ho ten falešný humbuk jednoduše přestane zajímat. A pak se stane, že může přehlédnout zajímavé změny.

Akční thriller Drive mezi takové filmy patří. Na papíře totiž vypadal zatraceně zajímavě. Mělo jít o příběh bývalého kaskadéra, jenž se dostal do velmi špatné finanční situace, a tak se rozhodl své schopnosti propůjčit jednoduše každému, kdo bude ochoten mu zaplatit. Jeho specialitou ale nebylo padání z výškových budov nebo hra na boxovací pytel pro Stevena Seagala. Byl to řidič, a dobrý řidič najde práci vždycky. Třeba jako šofér pro někoho, kdo má za zadkem policii. Dlouho to vypadalo, že film bude točit Neil Marshall, jehož závěrečná honička v Soudném dni naznačovala, že nás čekají velké věci. Za volant měl navíc usednout Hugh Jackman, takže jsme se popravdě docela těšili.

Teď je ale všechno jinak. Marshall a Jackman evidentně nemají čas a potichu došlo na poměrně zásadní změny. Namísto Wolverina se řízení ujme Ryan Gosling, což je herec, jenž zvládne uhrát jakoukoliv roli, ale producenty nejspíš mrzí, že na plakátech se jeho jméno nebude zdaleka tak vyjímat. Změna režiséra je ale nejspíš bude bolet podstatně méně. Kamery totiž roztočí Nicolas Winding Refn, jehož Bronson je vizuálně neskutečně našlapaná záležitost a akční film by v jeho rukách mohl stát za to. Snad se tedy po letech čekání začne okolo Drive něco dít.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace